Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Francis Hoenselaar boeken

Francis Hoenselaar boeken

Francis Hoenselaar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Francis Hoenselaar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Francis Hoenselaar is al sinds haar zeventiende actief in deze groeiende tak van sport. Tijdens haar carrière was ze een van de meest succesvolle darters ter wereld en zonder twijfel de beroemdste vrouw in de dartsport.

Francis Hoenselaar boeken voor een evenement

Francis Hoenselaar is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Sportprestaties Francis Hoenselaar

Francis heeft een fenomenaal aantal titels op haar naam geschreven. Ze veroverde vijftien keer het Nederlands Kampioenschap. Drie keer de Europese titel en evenzoveel Wereldtitels. In 2004 won ze de World Darts Trophey en in 2009 het BDO World Darts Championship.

Bekendste vrouwelijke darter

Daarnaast is Francis Hoenselaar enkelvoudig wereldkampioene singles bij de WDF (World Darts Federation) en drievoudig Europees kampioene singles bij de WDF. Ook won ze zeven keer het Dutch Open en eenmaal de European Grand Masters.

Francis begon op zeventienjarige leeftijd met darten en heeft sindsdien vele tientallen toernooien op haar palmares geschreven. Ze stond drie jaar lang op de eerste plaats in de rankings van het damesdarten, van 2001 tot en met 2003, boven haar eeuwige rivale Trina Gulliver. Hoewel Francis zes van de acht Lakeside-finales haalde, versloeg ze in de eerste vijf keer nooit de toenmalige zevenvoudig wereldkampioene Gulliver. In 2009 wist ze voor het eerst Gulliver te verslaan in de WK-finale. Zodoende werd Hoenselaar de eerste Nederlandse BDO-wereldkampioene darts.

Wanneer je Francis boekt voor het geven van een dartsclinic haal je niet zomaar iemand in huis!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button