Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Francesca Vanthielen boeken

Boekingsinformatie voor Francesca Vanthielen? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Francesca Vanthielen is geboren op 24 december 1972 te Eeklo. Francesca Vanthielen behaalde een licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven en heeft een Postgraduate Acting van de Mountview Theatre School in Londen. Francesca Vanthielen is begonnen bij radio Tam Tam op de BRT3.

Sinds 1989 werkt Francesca Vanthielen voor de commerciële zender VTM, eerst 4 jaar als presentatrice van de ‘Super 50‘ samen met Koen Wauters, en nu is Francesca Vanthielen regelmatig te zien als omroepster. Het heeft lang geduurd, maar Francesca Vanthielen heeft voortaan ook haar eigen programma, ‘Zonder woorden‘ is eigenlijk de Vlaamse versie van het bekende spelletje ‘Hints‘ waarin enkele bekende Vlamingen begrippen moeten uitbeelden zonder natuurlijk iets te zeggen.

Eén van de passies van Francesca is reizen. Het programma ‘Go 2‘ kwam dan ook als een geschenk uit de hemel voor haar, de wereld rondreizen, reportages maken en dit in gezelschap van haar vriend Karl Symons. Zo heeft Francesca Vanthielen trouwens enkele jaren geleden ook nog een talkshow gepresenteerd met haar ex-vriend..

Francesca Vanthielen houdt van Thaïs eten, ze kookt dan ook graag, lezen en film zijn andere hobby‘s. Trouwens over film gesproken, Francesca Vanthielen heeft al meermaals in films meegespeeld, zoals de films “Boys” en “Licht”.

Francesca Vanthielen ging in 1999 zelfs terug naar school om professionele acteerlessen te volgen en dit in Londen! Daar logeerde ze bij filmregisseur Jan Verheyen. Nadien ging Francesca Vanthielen aan de slag als presentatrice bij Q-music, en samen met haar Limburgse collega Gerty Christoffels presenteerde Francesca Vanthielen het programma “Rijker dan je denkt”. Hier konden Vlamingen hun schatten thuis laten schatten. In het najaar van 2004 kreeg Francesca Vanthielen een nieuw programma : De Werf.

Tegenwoordig concentreert Francesca Vanthielen zich ook volop op haar acteercarrière. Zo had Francesca Vanthielen een gastrol in Wittekerke als modeontwerpster “Phaedra”. In 2004 schitterde Francesca Vanthielen aan de zijde van Herbert Flack in de verfilming van de boeken van misdaadauteur Pieter Aspe. Francesca Vanthielen is druk bezig geweest met de opnames van de 2e Aspe reeks, en ook met het tweede seizoen van “De Werf”.

Francesca Vanthielen

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Francesca Vanthielen of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.