Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Francesca Vanthielen boeken

Francesca Vanthielen boeken

Francesca Vanthielen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Francesca Vanthielen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Francesca Vanthielen behaalde een licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven (België) en heeft een Postgraduate Acting van de Mountview Theatre School in Londen. Ze begon als presentatrice bij Radio Tam Tam op de BRT3.

Sinds 1989 werkt Francesca Vanthielen voor de commerciële zender VTM. Eerst 4 jaar als presentatrice van de Super 50 samen met Koen Wauters, en nu is Francesca Vanthielen regelmatig te zien als omroepster. Inmiddels heeft ze ook haar eigen programma, Zonder Woorden. Dit is eigenlijk de Vlaamse versie van het bekende spelletje Hints, waarin enkele bekende Vlamingen begrippen moeten uitbeelden zonder iets te zeggen.

Reizen is een van de passies van Francesca. Het programma Go 2 kwam dan ook als een geschenk uit de hemel voor haar. De wereld rondreizen, reportages maken en dit in gezelschap van haar vriend Karl Symons. Francesca houdt van Thaïs eten en ze kookt dan ook graag. Lezen en film zijn andere hobby’s. Zelf speelde ze ook meerdere keren in een film, onder andere in ‘Boys’ en ‘Licht’. Francesca Vanthielen ging in 1999 terug naar school om professionele acteerlessen te volgen in Londen.

Daarna ging Francesca aan de slag als presentatrice bij Q-Music. Samen met haar Limburgse collega Gerty Christoffels presenteerde ze het programma Rijker dan je denkt. Hier konden Vlamingen hun schatten thuis laten schatten. Ook presenteerde ze het programma De Werf.

Tegenwoordig concentreert Francesca Vanthielen zich ook volop op haar acteercarrière. Zo had ze een gastrol in Wittekerke als modeontwerpster Phaedra. In 2004 schitterde Francesca aan de zijde van Herbert Flack in de verfilming van de boeken van misdaadauteur Pieter Aspe.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button