Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Four on the floor Show boeken

Four on the floor Show boeken

Four on the floor Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Four on the floor Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Toppers
Glamour, show, en powerful vocals heeft een naam – Four on the Floor – Het zijn dè Toppers van het Oosten – en de vocale sensatie van Nederland, vier swingende zangers/entertainers met ieders een uniek stemgeluid en een eigen persoonlijkheid on stage!

Diverse stijlen

De heren van Four on the floor draaien alweer een paar jaartjes mee in the bizz en realiseren zich elke keer weer dat muziek maken een voorrecht is en zullen door hun enthousiasme en gedrevenheid dan ook altijd een wervelende show neerzetten. Een act die je niet direct onder 1 noemer kan plaatsen en waarvan er zeker niet 13 in dozijn gaan. De heren hebben een souplesse in hun stemmen en een grote ervaring in entertainment. Tijdens hun show wordt je meegenomen naar een keur van diverse muzikale stijlen . Swingende motown, overheerlijke souldanceclassics, vette hollandse kaskrakers waaronder nummers van “de Toppers”, een Andre Hazes medley, de allerbeste songfesitval hits, The Earth Wind & Fire revival, The best of the boybands medley, hartstochtelijke salsa en merengue tot aan de hedendaagse popsongs, kortom voor een ieder wat wils!

Emotie

Four on the floor is emotie die kun je niet beschrijven, maar moet je tijdens een optreden ondergaan! De key is dan ook (mee)zingen èn (mee)swingen waarin het entertainmentgehalte gecombineerd met mooie zangstemmen de boventoon zal voeren. Een verscheidenheid aan muziek – gepresenteerd door 4 topartiesten!

Kwaliteit & Kwantiteit

De show (30/45 minuten) kan overal ingepast worden: bruiloft, bedrijfsfeest, of welk event dan ook, de heren van Four on the floor draaien hun hand er niet voor om en onderscheiden zich door kwaliteit en kwantiteit in harmonie met elkaar te brengen waardoor het voor alle doelgroepen zéér interessant is om ze in huis te halen.

Members

Sandro Concu

De timbre van zijn stem is kenmerkend aan warmte, diepte en rust. Een zeer belangrijke factor in de herkenbare sound van de FOF- backingvocals. Sandro is een vocalist pur sang, warm, nice and easy!

Peet Krijgsman

Een geboren artiest en 1 van de leadzangers van four on the floor. Talent, gedrevenheid en passie voerden Peet tot het formeren van Four on the floor en met succes! Peet is met zijn herkenbare borststem, funky & soulful een fenomeen. Als het gaat om de invulling van de Four on the floor show is hij de crea binnen het gezelschap.

Marc Zwiggelaar

Marc is met zijn flexibele stem de ongekroonde zanger als het gaat om hoogte. Geen enkele noot is hem te hoog en mede daardoor is hij uniek in zijn talent. Een lust om naar te kijken een streling om naar te luisteren.

Russell Patawala

Een super leadzanger van formaat en wordt gekenmerkt door zijn flexibele R&B stem. Russell is een bekende in het circuit van artiesten en heeft met menig BN-er mogen samenwerken. De roots van Russell zijn terug te vinden in het gospelcircuit en op menig CD terug te beluisteren.

Door de vraag vanuit de entertainmentmarkt

voor een betaalbare act op een hoog niveau, zijn wij trots om Four on the Floor aan u te kunnen voorstellen. Een samensmelting van 4 uitzonderlijke stemmen en een zorgvuldig geselecteerd repertoire. U kunt deze act op elk feest inpassen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button