Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fons van Dyck boeken

Fons van Dyck boeken

Fons van Dyck boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fons van Dyck of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fons Van Dyck boeken voor een evenement

Fons Van Dyck is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Fons Van Dyck

Fons Van Dyck is sinds 2007 gastprofessor marketing & communicatie aan de Vrije Universiteit Brussel. Tevens is hij sinds 2016 doctor in de media- en communicatiestudie.

Fons van Dyck is directeur van think/BBDO, één van de grootste communicatiegroepen in België en in de wereld. Think/BBDO adviseert en begeleidt lokale en internationale bedrijven in het uitwerken van hun merkpositionering, het oplossen van imagovraagstukken en het uitwerken van strategische communicatieplannen (onder andere inzake interne communicatie en communicatie bij veranderingsprocessen). Fons is licentiaat politieke en sociale wetenschappen (KULeuven) en heeft een diploma marketing en management (Institut Supérieur de Commerce St-Louis).

Specialist marketing, communicatie en consumentengedrag

Tussen 1996 en 2001 was Fons van Dyck bij Telenet werkzaam als communicatieverantwoordelijke. Daarvoor was hij directeur communicatie voor de toenmalige socialistische partij (1991-1996) en account director bij een gespecialiseerd B2B marketingbureau.

Fons Van Dyck werkte als gastdocent marketing, communicatie en public relations aan onder andere Vlerick School of Management, EHSAL, Vlekho en de Universiteiten van Gent, Antwerpen en Brussel.

Hij is ook de auteur van een wekelijkse column in De Standaard over nieuwe trends en ontwikkelingen in de wereld van marketing, communicatie en consumentengedrag: De kijk van Van Dyck. Samen met collega’s blogt hij op het Engelstalige bedrijfsblog van Think/BBDO.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button