Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Floris-Jan Bovelander boeken

Floris-Jan Bovelander boeken

Floris-Jan Bovelander boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Floris-Jan Bovelander of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Floris-Jan Bovelander, beter bekend als ‘Boem Boem Bovelander’, was tijdens zijn periode in het Nederlands hockeyteam strafcornerspecialist. Hij scoorde tijdens zijn loopbaan 215 keer voor de ploeg tijdens 241 wedstrijden.

Zijn allerlaatste wedstrijd speelde hij tijdens de Olympische finale in Atlanta, waar hij verantwoordelijk was voor twee goals en de mannen met een gouden medaille naar huis gingen. Floris-Jan nam ook deel aan de Spelen van Seoul (1988, brons) en Barcelona (1992, 4e). Hij is inmiddels een begrip binnen en buiten de hockeywereld.

Met het Nederlands team behaalde Floris-Jan Bovelander goud op de Europese- en wereldkampioenschappen en zijn eigen club Bloemendaal werd diverse malen landskampioen.

Na zijn hockeycarrière rondde Floris-Jan zijn studie biologie af, maar bleef na zijn actieve carrière actief in het hockey. Zo was hij onder meer vijf jaar lid van de topsportcommissie van HC Bloemendaal. Onder bondscoach Joost Bellaart was hij ruim een jaar verbonden aan de nationale ploeg als manager en assistent-trainer. Ook schrijft hij een wekelijkse column in Dagblad De Pers.

Floris-Jan Bovelander studeerde medische biologie in Leiden, maar verdient tegenwoordig de kost vooral als organisator van hockeykampen en -clinics voor jeugd en bedrijfsevenementen. Floris-Jan praat vol passie over zijn tijd als topsporter en legt daarbij zonder enige moeite de link naar het bedrijfsleven. Natuurlijk kan hij de inhoud van zijn presentatie of lezing in overleg aanpassen aan uw specifieke wensen.

Floris-Jan Bovelander is te boeken voor:

• Lezingen / presentaties
• Clinics

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button