Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Floris-Jan Bovelander boeken

Boekingsinformatie voor Floris-Jan Bovelander? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Floris-Jan Bovelander, beter bekend als ‘Boem Boem Bovelander’, was tijdens zijn periode in het Nederlands hockeyteam strafcornerspecialist. Hij scoorde tijdens zijn loopbaan 215 keer voor de ploeg tijdens 241 wedstrijden.

Zijn allerlaatste wedstrijd speelde hij tijdens de Olympische finale in Atlanta, waar hij verantwoordelijk was voor twee goals en de mannen met een gouden medaille naar huis gingen. Floris-Jan nam ook deel aan de Spelen van Seoul (1988, brons) en Barcelona (1992, 4e). Hij is inmiddels een begrip binnen en buiten de hockeywereld.

Met het Nederlands team behaalde hij goud op de Europese- en wereldkampioenschappen en zijn eigen club Bloemendaal werd diverse malen landskampioen.

Na zijn hockeycarrière rondde Bovelander zijn biologie studie af, Bovelander bleef echter na zijn actieve carrière actief in het hockey. Zo was hij onder meer vijf jaar lid van de topsportcommissie van HC Bloemendaal, en onder bondscoach Joost Bellaart ruim een jaar verbonden aan de nationale ploeg als manager en assistent-trainer. Ook schrijft hij een wekelijkse column in Dagblad De Pers.

Bovelander studeerde medische biologie in Leiden, maar verdient tegenwoordig de kost vooral als organisator van hockeykampen en –clinics jeugd en bedrijfsevenementen. Floris-Jan praat vol passie over zijn tijd als topsporter en legt daarbij zonder enige moeite de link naar het bedrijfsleven. Natuurlijk kan hij de inhoud van zijn presentatie of lezing in overleg aanpassen aan uw specifieke wensen.

Floris-Jan Bovelander is te boeken voor:

• Lezingen/ presentaties

• Clinics

Floris-Jan Bovelander

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Floris-Jan Bovelander of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.