Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Floris Evers boeken

Floris Evers boeken

Floris Evers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Floris Evers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Floris Evers speelt bij hockeyclub AH&BC (Amsterdam) en is sinds zijn 18de onderdeel van het Nederlands hockeyteam. Op tienjarige leeftijd nam hij met tranen in zijn ogen afscheid van het voetbal en jaren later bleek dit geen ongelukkige keuze. Hockey is een ware passie voor hem geworden.

Floris Evers speelde voor verschillende clubs. In de hoofdklasse was hij op jonge leeftijd aanvoerder van SCHC en met deze club haalde hij ook voor het eerst in de geschiedenis van de club de play-offs. In Athene haalde hij met Nederland de finale die later verloren werd van Australië.

Het komt voor Floris als een verrassing als hij niet wordt opgeroepen voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Deze teleurstelling zet hij om in een positieve ervaring en in Londen 2012 is Floris weer terug bij het Nederlands elftal. Deze keer als captain van het Nederlandse vlaggenschip. Nederland heeft een rumoerige aanloop naar de Spelen en haalt dan ook tegen de verwachting in de finale. Hierin is Duitsland uiteindelijk met 2-1 te sterk.

Floris heeft plezier in het leven en zijn sport en draagt dat gevoel sinds afgelopen jaar ook over op kinderen via zijn eigen hockeykampen. Op de FEHE (Floris Evers Hockey Experience) kampen enthousiasmeert hij steeds meer kinderen om te gaan en blijven hockeyen. Naast het hockey werkt Floris tevens als consultant in Leadership en Organization.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button