Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Flip Kowlier boeken

Flip Kowlier boeken

Flip Kowlier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Flip Kowlier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Flip Kowlier, geboren als Filip Cauwelier (Izegem, 1976) is een Vlaamse singer-songwriter die zingt in het West-Vlaams (het dialect van West-Vlaanderen).

Naast zijn solocarrière is Kowlier ook één van de frontmannen van de West-Vlaamse hiphop-groep ’t Hof van Commerce en bassist in de groep My Velma. Hij heeft tevens de cd van Idool-finalist Brahim geproduceerd en diens teksten geschreven.

Hij is succesvol in zowel België als Nederland en stond al meermaals op diverse festivals (waaronder Marktrock Leuven en Rock Werchter). Zijn eerste grote optreden was in de Ancienne Belgique in 2001, in het voorprogramma van Laïs.

Daarnaast heeft Flip Kowlier ook twee boeken geschreven: ‘Conflicten over etensresten’ en ‘Over kabouters’. Twee kinderboeken in samenwerking met Frow, die ook het artwork van zijn eerste cd verzorgde.

Ook werkte hij, samen met Michael Franti en Gabriel Rios, mee aan What’s this, de benefietsingle voor de Studio Brussel-actie Music for Life.

Op donderdag 19 januari 2006 werd hij gehuldigd als Ereburger van Stad Izegem. Op 2 februari 2009 werd hij de laureaat van de Vlaamse Cultuurprijs voor Muziek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button