Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Flinke Namen boeken

Flinke Namen boeken

Flinke Namen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Flinke Namen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Flinke Namen is een groep rappers die komen uit Amsterdam. De groep bestaat uit Sef, Murth, MC Fit en The Flexican. In 2004 is de groep opgezet door de buurjongens Sef en the Flexican. Sef kende de rapper Fit van toneel, dus werd die ook lid van De Flinke Namen.
In 2004 stonden ze op het verzamelalbum Scarfaced, met de track Pelikanen.

Later, in 2005, kwam de rapper Murth ook in de groep. In 2005 deden ze mee met de Grolsch Grote Prijs, maar wonnen niet. Ook stonden ze op het verzamelalbum KINGS.

In 2007 werden de Flinke Namen al iets bekender. Zo stonden ze op het verzamelalbum HRMNNH Kung Fu Hossel en werden ze in 2007 genomineerd voor een Gouden Greep in de categorie Belofte 2008.

In 2007 kwamen ze ook in aanraking met het Label TopNotch, en stonden ze ook op de Mixtape van TopNotch: Top Notch Mixtape (Bootleg). Maar ze tekenden nog niet.

De Flinke Namen werden in 2008 echt bekend en ging samenwerken met o.a. The Opposites en Dio. Daaruit kwam een mixtape genaamd Op Volle Toeren. Die Mixtape werd ook genomineerd voor een State Award in de categorie Beste Mixtape.

Het eerste album, Superstuntwerk, is in 2009 uitgekomen. Daarvoor kwam eerst nog de mixtape Kunst & Vliegwerk uit, die als Bonus Disc bij het album is toegevoegd. De eerste single van het album is Als zij langs loopt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button