Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Flinke Jongen boeken

Flinke Jongen boeken

Flinke Jongen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Flinke Jongen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Dijkhuizen, een 21 jarige student die druk bezig is zijn opleiding sport en bewegen af te sluiten. Een sociale, gezellige en gemotiveerde jongeman die het besluit nam liedjes te gaan schrijven. Maar wat als leuke hobby begon ontwikkelde zich steeds meer tot een passie wat ook zijn directe omgeving niet onopgemerkt bleef. Voor Danny het moment om nog intensiever door te gaan met het schrijven van muziek en pakkende teksten.

Zijn gedrevenheid en enthousiasme bleek ook andere te motiveren om met hem samen te gaan werken. Met als resultaat de presentatie van zijn eerste videoclip “HARD”. (geproduceerd door Jessy Barreto) Al snel bereikte “Flinke Jongen” daarmee verschillende sites en forums, waaronder FunX, HipHopking en Raptalent . Een betere start was niet denkbaar voor `Flinke Jongen` en de interesse vanuit de media in Danny begon te groeien.

En toch liep het even anders dan verwacht. Mensen gingen vragen stellen, en er was er interesse vanuit de EO voor “zijn” verhaal. Flinke Jongen, Danny….. het verhaal van de Flinke Jongen en zijn pakkende teksten.

Danny neemt het besluit om op een wel hele speciale en pakkende manier zijn verleden openbaar te maken. In oktober 2012 werkt hij mee aan het programma “EO-Jong” waarin hij door een interview en het schrijven van een song genaamd “Brief Naar Boven” zijn hele persoonlijk levensverhaal vertelt. Het verhaal waarin Danny vertelt hoe hij op 11 jarige leeftijd een “Flinke Jongen” moest zijn toen hij zijn moeder en 2 broertjes door een misdrijf verloor.

Gelijktijdig nam Danny het besluit zich tijdelijk na de uitzending van het programma zich terug te treken en achter de schermen verder te werken aan zijn toekomst. Zijn levensverhaal zal altijd een vaste begeleider blijven, maar Danny is een optimist en kijkt steeds weer positief in de toekomst. Hij wil verder met zijn leven en proberen het allemaal een plaats te geven.

Dit wil Flinke Jongen o.a. doen door het schrijven en produceren van muziek. Voor hem dé manier om de mensen dichter bij hem, zijn muziek en teksten te brengen. En dit laat hij door zijn eerste release meer dan duidelijk horen en zien.

“Te Quiero” .

– Een single voorzien van een in Barcelona opgenomen videoclip!! (Geproduceerd door Jessy Barreto.)

– Een song vanuit het hart en een echte zomer knaller!!

– Een single en videoclip die gelijk al is opgepikt door verschillende radio en tv stations!!

Dit alles maakt van Danny….

`Flinke Jongen`,

Een sociale, gezellige en gemotiveerde jongeman en artiest!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button