Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Flair boeken

Flair boeken

Flair boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Flair of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. FEEST in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit de meest recente top 40/100 nummers, geraffineerd en gevarieerd gemixt met de “beste feestknallers aller tijden”. Met volle overtuiging en inzet zorgt FLAIR er week aan week voor, dat van alle zalen en tenten in no-time het dak eraf gaat.

De platen

Dè grote doorbraak kwam in 1995 met de hitsingle “Oh Middernacht”. De single bereikte een twaalfde positie in de (toen nog) Mega Top 50. Aan alle Costa’s en in alle Après-ski hutten in Zwitserland en Frankrijk werd en wordt deze hit nog steeds veelvuldig gedraaid. Van Italië tot de Canarische eilanden, ja zelfs in Canada werd de single gesignaleerd.

En hoewel de band over werk toch al niet had te klagen, stroomde vanaf dat moment de agenda jaarlijks probleemloos vol. Na “Oh Middernacht” volgden nog een groot aantal singles en hoewel de ene song meer suksesvol was dan de andere, bereikten ze allemaal een notering in de hitlijsten.

In 1996

verscheen het album “De koffers gepakt”, met daarop de successingles en een groot aantal Nederlandstalige dance-tracks. Flair liep hiermee vooruit op de later door diverse acts gevolgde trend om de grootste Nederlandstalige hits te ‘ver-dancen’. In de daarop volgende jaren werd gezocht naar een nieuwe koers. Een aantal singles werd uitgebracht, maar – eerlijk is eerlijk – die brachten niet het sukses waarop werd gehoopt. Alle reden om een andere weg in te slaan, of liever: weer terug te keren naar waarmee het platensukses was begonnen: moderne, Nederlandstalige dance, maar dan nu liefst wel iets meer dan een cover van het origineel. Dit resulteerde in de herfst van 2000 in de single “Bomba”, die door Radio Nationaal meteen werd uitgeroepen tot Nationaalschijf en een riante positie in de Mega Top 100 veroverde. De opvolger was weer een super-swingend nummer, “A Si” getiteld. Deze bracht het ook tot Nationaal Schijf, bivakkeerde wekenlang in de Mega Top 100 en is uitgegroeid tot zo mogelijk een nog grotere hit dan Oh Middernacht. In alle toeristenoorden, naar werd vernomen zelfs tot in Israël, ligt de single anno 2002 nog steeds op de draaitafels. Ook bij de diverse bekende drive-in shows, zoals de 538 drive in, Yorin FM drive in, Flügel après skishows, Feigling après skishows, etc. wordt “A Si” nog ieder weekend volop gedraaid.

Medio juni 2001

verscheen de single “Esta Si, Esta No”. De single werd meteen gebombardeerd tot Nationaal- Schijf en stond op de playlist van o.a. Radio 2. Eind 2001 werd de single “Aiko Aiko” gereleased. Weer swingend en feestelijk, maar vooral ook een tikkie steviger ! Reden voor Radio Nationaal om ook “Aiko Aiko” weer te bombarderen tot Nationaalschijf. Mei 2002 verscheen de single “That’s the way / Get down”. Een ultramodern uitgevoerde combinatie van de twee allergrootste hits van KC and the Sunshine Band, “That’s the way (aha aha)” en “Get down tonight”.

Kwalitatief weer van hoog nivo en alweer riep voor Radio Nationaal deze single uit tot NationaalSchijf; voor de voor de vijfde achtereenvolgende keer !!!

Begin 2003

kwam de opvolger: “Con los manos”. Helemaal in de lijn van “A Si”, up-tempo, swingend, met vette blazers en produktioneel weer helemaal bij de tijd ! In de eerste week januari kwam de single binnen in de Mega Top 100 en bleef een aantal weken genoteerd. Radio Nationaal riep “Con los manos” voor de derde week januari weer uit tot NationaalSchijf, waarmee Flair het unieke aantal van maar liefst 6 Nationaalschijven op rij kon noteren! Ongetwijfeld zal “Con los manos’ dezelfde status bereiken als de suksesvolle Middernacht en A Si: wellicht geen gigantische single-verkopen, maar te vinden in elke discotheek, bar, dancing, feestcafé, drive-in show en noem maar op !

Eind november 2003

verscheen de opvolger van “Con los manos”, “Todas las noches” getiteld.Todas ligt weer helemaal in de lijn van de voorgaande singles, maar wijkt toch af, omdat de song geen cover is van een bestaand nummer, maar speciaal voor Flair is geschreven door producersduo John Dirne en Harold Verwoert. De stroom singles werd begin 2004 gecontinueerd met de release van een dance-bewerking van de grote UB40-hit “Kingston Town”. Ook dit nummer werd danig onderhanden genomen en kreeg een hoog meezinggehalte. En in augustus 2004 werd, in samenwerking met DJ Maurice (bekend van de Après Skihut), de single “Obladi Oblada” uitgebracht. Voordat de single uitkwam verscheen reeds een fragment op deel 13 van de suksesvolle serie Après Skihut cd’s. Onverdroten ging het voort met singles, want in mei 2005 verschijnt “Funny Funny”, een bewerking van de aloude 70’s hit van The Sweet. Ook deze single werd opgenomen met producers DJ Maurice en John Dirne. Het langverwachte album kwam maart 2006 uit en bevat alle tot nu toe verschenen hitst, aangevuld met een aantal originele songs, die ongeveer in dezelfde swingende en feestelijke lijn liggen als de singles. Voorafgaand aan het album verscheen de single “Oh Middernacht 2006, rmx by DJ Maurice”. Raadpleeg voor een volledig overzicht van alle Flair-songs de internet-site www.flair.fm. Op deze site zijn ook videofragmenten van live-optredens te zien en geluidsfragmenten van de singles en albumtracks te downloaden.

Live

FLAIR speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits of liever nog: de hits in wording.

De allernieuwste songs van Lasgo, Elize, Shakira, Coldplay, James Blunt, Bob Sinclar, Anouk, Lucie Silvas, Candee Jay, Robbie Williams, Tiësto, aangevuld met steviger werk van Di-Rect, Rammstein, en desgevraagd Metallica. Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: Frans Bauer, Marco Borsato & Ali B., Lange Frans & Baas B., George Baker en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij! De songlist omvat ongeveer 200 titels, dus aan repertoire geen gebrek. De setlijst is geen avond hetzelfde, wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast. Dè ultieme flexibiliteit dus !

En verder:

– Hollandse Hits Festival (45.000 toeschouwers),

– Huldiging van Ajax op het Museumplein na het behalen van het Wereldkampioenschap

(120.000 toeschouwers);

– Olympisch stadion te Amsterdam bij de wedstrijd Ajax-Borussia Dortmund (50.000

toeschouwers),

– Live-concert op het Leidseplein tijdens Koninginnedag ’96 (60.000 toeschouwers),

– Amsterdam ArenA

– RTL4-Live, RTL4-Koffietijd, Hot Weekend, Nederland Muziekland, Now-TV,

Heartbreak Hotel, TV-Oost, Regio-TV, Video-clips, etc.,

– Live-radio optredens o.a. voor Radio 538, Veronica, Radio Noordzee, Radio Nationaal,

e.v.a.,

– Jaarbeurs Utrecht, live tijdens de vakbeurs Music & Harmony als 1 van de beste

Nederlandse coverbands,

– Open dagen en feestavonden van Feijenoord, PSV, Vitesse èn FC Twente

– Meer dan TWEEDUIZEND optredens in feesttenten, dancings, discotheken,

bedrijfsfeesten, etc.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button