Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fiona Hering boeken

Fiona Hering boeken

Fiona Hering boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fiona Hering of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fiona Hering boeken voor een evenement

Fiona Hering is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Fiona Hering leidt regelmatig panelgesprekken en geeft presentaties en lezingen in het land.

Wie is Fiona Hering

Fiona Hering was vanaf het prille begin de vaste mode- en lifestyle deskundige bij RTL Boulevard. Ze presenteerde ‘Herken de homo’ en werkte vele jaren als lifestyle-journaliste bij de Telegraaf. Sinds 2019 is ze te zien als lifestyle-deskundige bij het TV-programma 6 Inside.

Fiona Hering studeerde aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en begon als stagiaire bij De Telegraaf. Ze kreeg al vrij snel de vaste positie van modejournalist. Na 14 jaar verhuisde ze naar de Weekendbijlage van De Telegraaf als algemeen verslaggever. Haar cabareteske column, Fiona’s Wereld, verscheen wekelijks in de weekendbijlage van de krant. Naast haar journalistieke werkzaamheden voor de krant heeft Fiona Hering ook drie boeken geschreven.

Fashion Features

Na 21 jaar bij De Telegraaf ging Fiona in 2009 aan de slag als Fashion Features Editor voor het modetijdschrift Glamour. Hier nam ze alle modeverhalen en interviews in binnen- en buitenland voor haar rekening. Ook was ze op televisie te zien als panellid in Wie is mijn Ex? en was ze een vast gezicht in het Net5 programma De tafel van 5. Daarnaast schreef ze twee jaar lang een modecolumn in de stijl-bijlage van Het Parool. In 2012 begon Fiona als Fashion Features Director van Vogue Nederland.

Fiona Hering boeken
Fiona Hering boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button