Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fien Vermeulen boeken

Fien Vermeulen boeken

Fien Vermeulen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fien Vermeulen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fien Vermeulen is sinds 2015 nieuwslezeres op Qmusic. In de programma’s Mattie & Wietze, Domien en Mattie, Fien & Igmar sprak ze op eigen wijze over actualiteiten en meer. Als radio personality is Fien twee keer genomineerd voor de Zilveren Ster Vrouw.

Fien Vermeulen boeken voor een evenement

Fien Vermeulen voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Fien Vermeulen

Fien Vermeulen woont naar eigen zeggen in de mooiste stad van Nederland: Amersfoort. Ze studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in Neerlandistiek, met een specialisatie in retorica en discourse analysis.

In haar presentatiewerk valt Fien nog dagelijks terug op die basis van overtuigingskracht en onderzoek. Al vanaf toen ze als klein meisje het jeugdjournaal zag, wist Fien dat zij dit ook wilde: mensen informeren over wat er gebeurt in de wereld, en dat op een leuke manier.

Die droom jaagt ze met succes na, want Fien is iemand die recht op haar doelen afgaat. Tijdens haar bachelor Taal & Communicatie en master Nederlandse Taal & Cultuur traint ze haar onderzoekskills. Praktijkervaring als radio- en TV-presentatrice en als journalist doet ze op bij lokale en regionale omroepen, het ANP en regionale en landelijke kranten als het AD. Het zijn ervaringen die later in haar carrière goed van pas komen, wanneer bedrijven haar inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Fien Vermeulen als dagvoorzitter of spreker

Als presentator en dagvoorzitter is Fien breed inzetbaar. Mede door haar achtergrond in de argumentatie wetenschap, algemene kennis en interesses, maakt ze van elk event iets speciaals.

Keynote: Hoe word ik een survivor?

In haar keynote ‘Hoe word ik een survivor?’ laat Fien zien dat overleven eigenlijk de basis van leven is, en dat elke werknemer het verdient om daar eens aandacht aan te besteden. Fien schudt mensen wakker, en krijgt daarbij de zaal onvermijdelijk aan het lachen – en aan het huilen. Haar verhaal over kanker, onwaarschijnlijke ambitie, zelfkennis en vastzitten op een onbewoond eiland leidt tot belangrijke inzichten. Fien’s keynote kan aangepast worden aan de wensen en behoeftes van de klant, en is uit te breiden naar een workshop.

Televisieprogramma’s

Fien Vermeulen is te zien in het 20e seizoen van Expeditie Robinson op RTL 4. Ook geeft Fien als film- en seriekenner kijktips op TV. Als vaste tafeldame schoof ze daarvoor wekelijks aan bij RTL Late Night met Twan Huys.

Veelzijdige samenwerkingen

Naast haar werk bij Qmusic is Fien actief als social influencer en geniet ze van de afwisseling van het inspreken van de meest uiteenlopende voice-overs. Daarnaast kunnen organisaties haar boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator voor verschillende evenementen. In al haar samenwerkingen kiest ze alleen voor merken en projecten waar ze affiniteit mee heeft en volledig achter staat. Op deze manier garandeert ze opdrachtgevers altijd 100% inzet, exclusiviteit en topkwaliteit.

Voor het platform Wendy Online van Wendy van Dijk maakt Fien de serie Filosoferen met Fien. Daarin spreekt ze inspirerende vrouwen over hun leven. Voor het AD nam ze je in Schermtijd mee in welke films en series je gezien móet hebben. In de Ochtendshow To Go zorgde Fien voor een up to date begin van de dag. Bij LindaTV vertelt Fien je in Kankermonologen over haar gevecht tegen lymfeklierkanker. Voor KWF presenteerde ze als ambassadrice samen met John Williams de Lampionnen Actie. Ook presenteert ze diverse bedrijfsvideo’s voor uiteenlopende bedrijven en charitatieve instellingen.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Fien Vermeulen inhuren als voice-over of model

Als voice-over biedt Fien een veelzijdig geluid. Je hoort haar dus ook in uiteenlopende spots en video’s. Van stoer tot lief en van commercieel tot informatief. Fien klinkt altijd fris, spontaan en sympathiek.

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Fien Vermeulen boeken
Fien Vermeulen boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button