Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ferry Goorden boeken

Ferry Goorden boeken

Ferry Goorden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferry Goorden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ferry Goorden is geboren te Breda op 7 mei 1986. Hij zingt het Nederlandstalige lied met volle overgave. In 2002 is het allemaal begonnen in “Café de Pelikaan” te Breda. Bij een verjaardagsfeestje kreeg iedereen om de beurt de microfoon in de hand gedrukt. Uiteindelijk was het de beurt aan Ferry om een nummer te mogen zingen. Toen zijn nummer erop zat leverde zijn warme stemgeluid veel positieve reacties op. Het aanwezige publiek was zo onder indruk dat men zei dat hij iets met zijn stem moest gaan doen. Dat bleek een schot in de roos te zijn.
En nu is Ferry een spontane jongen die altijd zin in heeft om een nummer te zingen voor publiek, maar hij is om zijn stem verder te ontwikkelen wel op zangles gegaan. Na vele lessen was de tijd voor het echte werk. Hij zong overal in het land om zijn warme stem te laten horen.

In Juni 2004 was het moment daar dat zijn eerste cd-single, Voor Altijd Liefde, Uitkwam. De schijf bevatte naast de titelsong nog drie andere nummers, te weten Oh mi amor, Het is voorbij en Waarom geef je mij geen kans. De eerste oplage was binnen een mum van tijd een kleine hit. In Nov. 2004 mocht hij optreden bij het Nederlandstalig Schlager Festival, in de Nieuwe Inslag te Breda. Ruim 3000 bezoekers genoten daar van zijn warme stemgeluid. Eén van de hoogte punten van nog zijn korte zangcarrierë. Vanwege de vele positieve reacties werden nieuwe plannen gemaakt voor een tweede cd-single. Diezelfde avond nog kwam hij zijn huidige producent Frank Verkooyen tegen. Na een gesprek met Frank werd afgesproken dat hij zijn tweede cd single zou schrijven.

Frank Verkooyen is bekend van producties voor o.a. Tony, Rob van Daal, Will Tura, Theo van Cleeff, The Cooldown Café, Die Knapen en vele anderen. Na bloed, zweet en tranen zaten de opnames van de tweede single erop en in Mei 2005 werd de cd uitgebracht onder de titel “Ik Droom Haast Elke Nacht Van Jou”. Het tweede nummer was op de schijf was: “Alles Wat Je Zei”. De cd single werd uitgebracht door platenmaatschappij VNC Music van Johan Hense te Zundert.

In maart 2006 zag zijn nieuwe cd single het levenslicht. “Die ene” met als B-kant “Jij bent degene die mijn hart verstaat”. Beide nummers zijn opgenomen bij producent Frank Verkooyen bij de bekende: The Boom! Studio Breda. Ferry heeft inmiddels al optredens verzorgd voor bruiloften, verjaardagen, Grote evenementen, cd presentaties en nog veel meer. Met grote namen heeft hij al het podium gedeeld; artiesten als Grad Damen, Marianne Weber, Jannes, Bobby Prins, Rob van Daal, Peter Beense, Dario, Jan Smit, Rene Schuurmans zijn daar goede voorbeelden van.

Momenteel is de Brabantse zanger druk bezig met zijn nieuwe album. Het wordt een album gevarieerd met up tempo en enkele ballads.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button