Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ferry Doedens boeken

Ferry Doedens boeken

Ferry Doedens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferry Doedens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Al op jonge leeftijd is duidelijk dat in Ferry Doedens een artistiek talent verscholen zit dat er vroeg of laat uit zal gaan komen. Zijn brede interesse in diverse disciplines binnen de artistieke sector heeft er voor gezorgd dat het multi-talent uiteenlopende dingen onderneemt.

Ferry Doedens boeken voor een evenement

Ferry Doedens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Ferry.

Wie is Ferry Doedens

In 2005 staat Ferry als 15-jarige voor het eerst op de planken in de hoofdrol van lokale musical producties van theater De Lawei in Drachten. In dat jaar speelt hij ook een figurantenrol in Pietje Bell de Musical. Na de middelbare school gaat Ferry in 2006 studeren aan de opleiding Kunst Theater en Media in Groningen. Hij wordt gecoached als zanger en volgt lessen en workshops in drama, acteren en diverse dansstijlen. Een ander verborgen artistiek talent komt naar boven wanneer hij als levend standbeeld de jeugdcompetitie wint op het Nederlands Kampioenschap Living Statue in 2006.

Muziek

Kort daarna valt ook het zangtalent van Ferry Doedens op bij diverse muzikanten uit de omgeving. Met als gevolg dat Ferry in de coverband ‘Walrus Gumboots’ terecht komt, die bestaat uit professionele en semi-professionele muzikanten. Een behoorlijke vuurdoop, omdat hij direct als leadzanger en frontman soms wel publieken tot 3000 man in grote feesttenten mag gaan ‘bespelen’.

Acteren

Maar het bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan, en ook zijn passie voor acteren blijft opspelen. Zo doet Ferry begin 2007 auditie voor de musical Dirty Dancing van Joop van den Ende. Helaas strandt hij daar in de finale audities. Desalniettemin pakt hij in diezelfde periode nog wel even de hoofdrol in een semi-professionele musicalproductie, wederom in De Lawei in Drachten.

Ferry kan niet stilzitten en wil zoveel mogelijk zijn talent laten zien. Dat wordt gewaardeerd als hij eind 2007 mee doet met de audities van Idols 4. In de populaire talentenjacht weet hij het tot de laatste 18 kandidaten te schoppen. Vanaf dat moment raakt alles in een stroomversnelling. Begin 2008 wordt Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met IDSF is hij in de clip “Sinner” op TMF te zien, treedt hij op voor een uitzinnige massa op de Tina Dag 2008 en staat hij in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Eind 2008 komt hij in contact met componist/producer Robert Dorn, waarmee hij een volledig Engelstalig album opneemt.

GTST

Met zijn veelzijdigheid en ongeremde enthousiasme blijft Ferry Doedens zoeken naar mogelijkheden om zijn talent verder te ontplooien. In 2009 doet hij auditie en wordt hij geselecteerd voor de – in de media veelbesproken – rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden.

Samen met zijn GTST-collega’s Ruud Feltkamp, Ferri Somogyi en Mark van Eeuwen won Ferry in 2011 in het programma ‘Fort Boyard’ de titel Beste Team.

Ferry Doedens is iemand die graag bezig mag zijn en alles uit het leven wil halen wat er in zit.

Ferry Doedens boeken
Ferry Doedens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button