Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ferry de Lits boeken

Ferry de Lits boeken

Ferry de Lits boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferry de Lits of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ferry’s muziekcarrière begon net als bij de meeste artiesten achter de bar in een café. Zijn stamkroeg sponsorde zijn eerste single: “Kijk in mijn hart”, waarna Producer en Tekstschrijver Jheron van der Heijden zijn talent opmerkte en Ferry aan Berk Music voorstelde. Vanaf dat moment is het allemaal razendsnel gegaan!

Er volgt een exclusief platencontract en Ferry de Lits brengt diverse cd’s uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20! Denk aan: “Bij elke ster”, “Zacht tikt de regen“, “Joana” en “Oh Luister Toch…“!

De single “Oh Sylvie” kreeg landelijk veel aandacht in de media en werd een echte YouTube hit! Met zijn laatste single “Als ik jou zie” staat Ferry aan de vooravond van een landelijke doorbraak. Tevens wordt er hard gewerkt aan een 3e single voor 2013!

Live op de bühne weet Ferry de Lits een breed publiek te bereiken doordat hij een zeer gevarieerd repertoire brengt met een hoog entertainment gehalte voor jong en oud! Feestmuziek afgewisseld met mooie en gevoelige ballads, Nederlands- en Engelstalig, maar soms ook Italiaans- en Spaanstalig.

Door zijn unieke stemgeluid en zijn enthousiasme, weet Ferry zich op de meeste punten te onderscheiden van zijn collega’s. Alle liedjes van Ferry de Lits die tot nu toe zijn uitgekomen hebben iets unieks en herkenbaars.

Kortom: The one and only “The Lits-sound”!

Ferry de Lits is een welkome, muzikale verassing op ieder feest!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button