Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ferri Somogyi boeken

Ferri Somogyi boeken

Ferri Somogyi boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferri Somogyi of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ferri Somogyi is op jonge leeftijd al een druk baasje. Vanaf zijn vijfde is hij fanatiek voetballer, en later maakt Ferri zichzelf nog meer sporten eigen. Zoals windsurfen, basketbal, duiken, motorcross, autoracen en bungee jumping. Bij alles wat hij doet legt Ferri een enorme energie en doorzettingsvermogen aan de dag.

Ferri Somogyi boeken voor een evenement

Ferri Somogyi is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Ferri.

Wie is Ferri Somogyi

Ferri Somogyi maakt op zijn 18e de overstap naar de VS om daar een jaar Mesa Community College in San Diego te doorlopen. Daar studeert hij informatica en om zijn verlegenheid te overwinnen neemt hij acteerlessen. Weer terug in Nederland, voor een jaar militaire dienst, neemt Ferri deel aan een algemene auditie voor de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Hij wordt onmiddellijk aangenomen. Sterker nog, men schrijft speciaal voor hem een rol!

Goede Tijden Slechte Tijden

Vanaf dat moment gaat het zogezegd als een speer. Zeven jaar lang vertolkt Ferri Somogyi de rol van wat Nederlands’ favoriete held zou worden: Rik de Jong. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Ferri’s alter ego is barman, boxer, ijshockeyer, motorracer en vanzelfsprekend erg populair bij de vrouwen. Dat laatste zowel in de serie als in het dagelijks leven, waarin zijn populariteit tot ongekende hoogten stijgt. Ferri is te gast in meer dan vijftig talkshows, geeft enkele honderden interviews in tijdschriften en wordt door de hitkrant tot beste acteur van 1997 benoemd. Tevens zet hij zich in voor goede doelen. Zo presenteert hij het op MTV uitgezonden aids pop music festival en zet hij zich in voor Unicef en Foster Parents.

Films en series

Ferri’s werk brengt hem over de hele wereld. Onder meer in Rusland, IJsland, Nepal, Madeira, Marokko en de Caribbean. Ferri speelt Naast Goede Tijden Slechte Tijden rollen in Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach en Het Glazen Huis. Zijn acteerwerk beperkt zich niet louter tot soaps en andere series. Ferri speelt ook een grote rol in de film Jezus is een Palestijn.

Zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden eindigt in een gevangenis in Thailand. Ferri emigreert naar de VS waar hij als ‘Alien of Extraordinary Ability’ met open armen wordt ontvangen. Hij presenteert op het Planet X Extreme Sports Network en werkt met de Global Mothers Action Group Positive Programming Project. ‘Mijn grootste passie is mensen te motiveren om een droom te hebben’, zegt Ferri. ‘Met name jonge mensen. Omdat een mens zonder droom als een boot zonder roer is. Alles is mogelijk’.

In 2007 keert Ferri Somogyi wederom terug in Goede tijden, slechte tijden. Samen met zijn GTST-collega’s Ruud Feltkamp, Ferry Doedens en Mark van Eeuwen won Ferri in 2011 in het programma ‘Fort Boyard’ de titel Beste Team.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button