Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Ferri Somogyi boeken

Boekingsinformatie voor Ferri Somogyi? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Ferri Somogyi is geboren en getogen in een klein, rustig dorp even buiten Amsterdam. Reeds op jonge leeftijd toont hij zich een druk baasje. Vanaf zijn vijfde is hij fanatiek voetballer, en later maakt Ferri zichzelf nog meer sporten eigen: windsurfen, basketbal, duiken, motorcross, autoracen (één jaar deeluitmakend van een professioneel team), bungee jumping etc. Bij alles wat hij doet legt Ferri een enorme energie en doorzettingsvermogen aan de dag.

Zo ook wanneer hij op zijn 18e

de overstap naar de VS maakt om daar een jaar Mesa Community College in San Diego te doorlopen. Daar studeert hij informatica en om zijn verlegenheid te overwinnen neemt hij acteerlessen. Eénmaal weer terug in Nederland, voor een jaar militaire dienst, neemt Ferri deel aan een algemene auditie voor de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Hij wordt onmiddellijk aangenomen. Sterker nog, men schrijft speciaal voor hem een rol!

Vanaf dat moment

gaat het zogezegd als een speer. Zeven jaar lang vertolkt Ferri Somogyi de rol van wat Neerlands favoriete held zou worden: Rik de Jong. Een rol die hem op het lijf geschreven is. Ferri’s alter ego is barman, boxer, ijshockeyer, motorracer en vanzelfsprekend erg populair bij de vrouwen. Dat laatste zowel in de serie (waarin hij tegenover maarliefst twaalf vrouwen komt te spelen) als in het dagelijks leven, waarin zijn populariteit tot ongekende hoogten stijgt. Hij is te gast in meer dan vijftig talkshows, geeft enkele honderden interviews in tijdschriften, wordt door de hitkrant tot beste acteur van 1997 benoemd etc. Door zijn populariteit kan Ferri zich tevens inzetten voor goede doelen. Zo presenteert hij het op MTV uitgezonden aids pop music festival en zet hij zich in voor Unicef en Foster Parents.

Ferri’s werk

brengt hem over de hele wereld. Onder meer in Rusland, IJsland, Nepal, Madeira, Marocco en de Caribbean. Ferri speelt Naast Goede Tijden Slechte Tijden rollen in Baantjer, De Garage, Bon Bini Beach en Het Glazen Huis. Zijn acteerwerk beperkt zich niet louter tot soaps en andere series. Ferri speelt ook een grote rol in de film Jezus is een Palestijn.

Twee jaar geleden

acht Ferri de tijd rijp voor een nieuwe stap. Zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden eindigt in een gevangenis in Thailand. Ferri emigreert naar de VS waar hij als ‘Alien of Extraordinary Ability’ met open armen wordt ontvangen. Momenteel presenteert Ferri Somogyi op het Planet X Extreme Sports Network en werkt hij met de Global Mothers Action Group Positive Programming Project. ‘Mijn grootste passie is mensen te motiveren om een droom te hebben’, zegt Ferri. ‘Met name jonge mensen. Omdat een mens zonder droom als een boot zonder roer is. Alles is mogelijk’.

In juli 2007 meldde Ferri Somogyi dat hij wederom terugkeert in Goede tijden, slechte tijden. In 2008 deed hij mee aan Ranking the Stars, een programma van BNN.

Ferri Somogyi

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferri Somogyi of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.