Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fernando Flores – hypnotiseur boeken

Fernando Flores – hypnotiseur boeken

Fernando Flores - hypnotiseur boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fernando Flores - hypnotiseur of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fernando Flores is afkomstig uit Mexico en gespecialiseerd in hypnose en mentalisme. Zijn Maya voorouderen zijn het thema binnen zijn shows. Op de mystieke wijze van een sjamaan verweeft Fernando suggestie en gedachtelezen in zijn demonstraties.

Fernando Flores boeken voor een evenement

Fernando Flores is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Fernando Flores

Nadat hij is afgestudeerd als hypnotherapeut brengt Fernando zijn magie onder andere in de praktijk tijdens hypnotherapie sessies. Hierbij helpt hij mensen om hun gewoonten te veranderen. Zoals bijvoorbeeld stoppen met roken, het afleren van fobieën, of het doelbewust gebruiken van creativiteit en de kracht van het onderbewustzijn.

De missie van Fernando Flores

Fernando’s missie is om te demonstreren dat hypnose meer is dan ‘hokus pokus’ en goedkoop vermaak. Ondanks de talrijke mythen en misverstanden rond hypnose, kan het vooral gebruikt worden om de kracht van het onderbewustzijn aan te boren. Met als doel mentale voordelen te verkrijgen die voor iedereen toegankelijk zijn, maar waarvan het bestaan bij de meesten niet bekend is.

Om dit te bewijzen demonstreert Fernando de mogelijkheden van het onderbewustzijn. Dit doet hij door personen met elkaar te laten communiceren door telepathie, door ze onmogelijke stunts te laten doen, of door ze hun grootste fobie te laten overwinnen tijdens de shows.

Kennis van menselijk gedrag

Fernando verklaart zijn vakbekwaamheid niet door bovennatuurlijke krachten, maar door een diepe kennis van menselijke gedragingen en de werking van het onderbewustzijn. Hij neemt zijn publiek mee op een droomvlucht door de mysteriën van het menselijk brein en combineert hypnose met telekinese en gedachtelezingen.

Tijdens zijn shows laat Fernando deelnemers uit het publiek onmogelijke stunts uithalen. Hij helpt ze ter plekke te stoppen met roken of van een fobie af te raken, terwijl ze een onvergetelijke ervaring binnen de mogelijkheden van het menselijk brein hebben.

Onvergetelijke ervaringen

Fernando’s beste eigenschap is zijn flexibiliteit; zijn shows worden ter plekke aangepast aan het publiek, ongeacht opleidingsniveau of sociale status. Zijn demonstraties kunnen zowel op een podium als bijvoorbeeld aan tafel worden uitgevoerd.

Het charisma van Fernando Flores maakt elke ontmoeting met zijn publiek een ervaring om nooit te vergeten.

fernando flores boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button