Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ferdi Stofmeel boeken

Ferdi Stofmeel boeken

Ferdi Stofmeel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ferdi Stofmeel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ferdi Stofmeel is in 2006 afgestudeerd als acteur aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens zijn opleiding werkte hij met verschillende regisseurs, waaronder Gerardjan Rijnders, Frans Weisz en Hans Croiset. In zijn laatste jaar speelde hij bij Het Vervolg, het Zuidelijk Toneel en in twee voorstellingen van de Theatercompagnie.

Ferdi speelde daarna onder andere bij Het Toneel Speelt, Toneelgroep Amsterdam 2, Het Vervolg, Het Huis van Bourgondië, BonteHond, Het Laagland, en Toneelgroep Oostpool. Daarnaast maakte en speelde hij met Timothy de Gilde de voorstelling ‘Everything you always wanted to know about Theater’.

Op televisie was Ferdi onder andere te zien bij ‘De Vloer Op’, in ‘Van Speijk’, ‘Amsterdam en vele Anderen’ en ‘Flikken Maastricht’ en in de films ‘De Punt’, ‘Hardcore’, ‘Dunya en Desie’, ‘BIZ’, ‘Blijf!’ en ‘Retour Uruzgan’.

De films ‘Hardcore’ en ‘Met Handen en Voeten’, waarin Ferdi de hoofdrol speelde, hebben op verschillende festivals de prijs voor Beste Film gewonnen. De IDFA-commercial ‘Ambulancebroeders’, waarin Ferdi de lead was, heeft in Cannes de Zilveren Leeuw gewonnen. Daarnaast heeft Ferdi tv-commercials gedaan voor T-Mobile, Expert en IKEA en spreekt hij regelmatig commercials in.

In 2013 is Ferdi onder andere nog te zien in ‘Soldaat van Oranje’ en in de film ‘Papa’s Tango’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button