Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Femme Vocale boeken

Femme Vocale boeken

Femme Vocale boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Femme Vocale of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Femme Vocale heeft sinds de oprichting in 2000 vele optredens verzorgd tijdens internationale congressen. Daarnaast treden ze ook op tijdens bedrijfsavonden, recepties, huwelijksvoltrekkingen en diners.

Femme Vocale boeken voor een evenement

Femme Vocale is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie zijn Femme Vocale

In 2005 stond Femme Vocale in de finale van het Nationaal Songfestival en brachten zij hun eerste CD-single ‘Stay’ uit. Ook traden Les Femmes op tijdens een groots opgezet Proms-concert, De Glasblazers Night of the Koemarkt (2006) in Heerenveen, samen met onder ander Bert Heerink, Linda Wagenmakers, Jan Akkerman en Ferry van Leeuwen. Een aantal Femmes verzorgden in 2007 de backing vocals voor het programma So you wanna be a Popstar van SBS6. De jaren daarna stond Femme Vocale op het podium tijdens evenementen door heel Nederland. Ook deden ze diverse optredens in het buitenland, onder meer in Duitsland en België.

A capella, akoestisch of met live orkest

Het repertoire van Femme Vocale is breed: van ballads tot dance classics, van bigband swing tot soul grooves. De optredens kunnen zowel a capella (akoestisch) als met begeleiding door orkestband of live orkest (versterkt) verzorgd worden. Femme Vocale werkt met topmusici die hun sporen in de muziek wel verdiend hebben. De zangeressen zetten naast een prima vocale presentatie ook een zeer aantrekkelijke show neer.

Femme Vocale bestaat uit Lucette, Eileen, Trea, Joke, Mariske, Nathaly, Karin en Liane. Een optreden van Les Femmes is altijd in een samenstelling van drie zangeressen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button