Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Femke Lakerveld boeken

Femke Lakerveld boeken

Femke Lakerveld boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Femke Lakerveld of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Femke Lakerveld speelde haar eerste grote rol in 2996 in de film Hufters & Hofdames. Na deze rol volgden al snel hoofdrollen in de films Babylon, De Boekverfilming en Rent a Friend. Ook was ze te zien in de films Simon, SEXtet en Vox Populi, 06/05, De Nobelprijswinnaar en De Sterkste man van Nederland.

Op televisie was Femke onder meer te zien in de series Divorce, Dokter Tinus, Flikken Maastricht, Centraal Medisch Centrum, Meiden van De Wit, Medea, Lieve Lust, Parels & Zwijnen, Goede Tijden Slechte Tijden, Zoop, Spanga’s, De co-assistent, Echt niet OK en in de telefilms De Stilte van het Naderen en Ravel. Ook speelde ze in vele korte films en videoclips van diverse bands.

In 2011 speelde ze Charlene de Carvalho-Heineken in de miniserie Freddy, leven in de brouwerij. Daarna was Femke te zien in Rehab, een aflevering van Van God Los, waarin ze naast Javier Guzman een hoofdrol vertolkt.

Vanaf 2003 speelde Femke in diverse theatervoorstellingen van het Utrechtse gezelschap Factor 1. Ook was ze te zien in de musical Boyband (Nederlands en Engelstalig) en nam ze deel aan muziektheatervoorstellingen, onder andere op De Parade. In 2011 speelde Femke een hoofdrol in het toneelstuk De dood van Theo van Gogh, een productie van De Balie in Amsterdam.

Daarnaast was Femke Lakerveld te zien in diverse binnen- en buitenlandse commercials, waaronder Johnson & Johnson, Citroën, KPN, Andrelon, Mora, Gamma, Staatsloterij, Albert Heijn, Unox, Mediq, Vodafone en T-mobile.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button