Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Feestfotograaf boeken

Feestfotograaf boeken

Feestfotograaf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Feestfotograaf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een feestfotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van bedrijfsevenementen en feesten voor particulieren. Daarnaast zijn er ook verschillende thema-arrangementen.

Feestfotograaf boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van een feestfotograaf. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. In dit overzicht vind je een aantal ideeën om inspiratie op te doen.

Arrensleetocht fotograaf

Heb je altijd al een arrensleetochtje met rendieren willen maken? Dat kan nu met dit decordoek. Neem plaats op het bankje en laat jezelf met vrienden, collega’s, echtgenoot of (klein-) kinderen vastleggen door onze winterfotograaf. Een zeer origineel arrangement voor bijvoorbeeld een kerstmarkt, winkelcentrum of gezellige kerst- & eindejaarsborrel. Polaroidfoto’s worden ter plaatse uitgeprint.

Digitale nalevering (zonder printafdrukken) is ook mogelijk. Het aantal foto’s daarvan is onbeperkt en heeft als voordeel dat die op een website gezet kunnen worden. Als er (ook) digitaal gefotografeerd moet worden, dient dit vooraf kenbaar te zijn gemaakt.

Formaat: 10 x 15 cm (max. 200 foto’s).
Afmeting decor-doek: 2 meter x 2,5 meter in buizenframe.
Benodigdheden: Stroomvoorziening 220 volt.

Werkoppervlak: 3 x 4 meter. Alleen overdekt (droog & verwarmd) i.v.m. gevoelige apparatuur (printer, camera & speciale installatie voor ‘daglicht’ belichting).

Dickens fotograaf

Wie kent de Engelse schrijver Charles Dickens niet van zijn beroemde Kerstverhaal over de vrek Scrooge? De Dickens fotograaf zorgt ervoor dat je met vrienden, familie of collega’s op de foto kunt in de tijd van weleer. De transformatie is al een hilariteit op zich. De fotograaf wordt geholpen door een assistent bij het verstrekken van de kleding. Er kunnen gemiddeld 3 à 4 personen tegelijk op de foto. Dit i.v.m. de omkleedtijd en overzichtelijkheid.

De Dickens fotograaf is ideaal voor een kerstborrel of eindejaar feest, of een evenement in een (overdekt) winkelcentrum.

Duur: 4 uur (doorlopend inclusief korte pauze).
Inclusief: Alle fotomateriaal die op de locatie wordt uitgeprint.
Benodigdheden: 220 volt stroom voor de lichtinstallatie en de fotoprinter.

Werkruimte: Minimaal 3 meter breed (decordoek of achterwand) en circa 5 meter diep. Dit i.v.m. de belichting, het statief, twee kledingrekken en randapparatuur.

Say Cheese

Say Cheese is een digitaal fotomarketing concept voor een leuk extraatje en een blijvende herinnering aan een fantastisch feest. Het begint met een lach op een evenement, een beurs of een andere gelegenheid. Say Cheese legt deze lach vast op foto, print deze ter plaatse uit, voorziet het beeld van een frame met jouw boodschap erop en geeft deze aan de gasten mee.

Alle foto’s worden digitaal opgeslagen en kunnen worden doorgestuurd als e-card. Say Cheese werkt samen met Canon, de nummer 1 in digitale fototechniek.

Alle fotografen hebben een opleiding digitale fotografie doorlopen. Daarnaast zijn ze in staat om onder elke omstandigheid net dat ene moment en die ene pose te pakken. Tel daarbij op de spectaculaire outfits van de fotografen, en het plaatje is compleet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button