Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fatima Moreira de Melo boeken

Fatima Moreira de Melo boeken

Fatima Moreira de Melo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fatima Moreira de Melo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fatima Moreira de Melo was jarenlang een van de vaste gezichten van het Nederlands dames hockey team. Ze werd Europees, Wereld- en Olympisch Kampioen. Met 257 interlands en 35 doelpunten is zij ook een van de grootste namen in de Nederlandse hockeysport.

Fatima Moreira de Melo boeken voor een evenement

Fatima Moreira de Melo is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Door haar uitstraling en professionaliteit is Fatima een graag geziene spreker tijdens bedrijfsbijeenkomsten en sportgala’s. Fatima kan onder andere geboekt worden als presentator, gastvrouw en dagvoorzitter. Ze weet veel te vertellen over haar sportcarrière, onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding en het bereiken van de top. Ook is Fatima inzetbaar voor het presenteren van awardshows, hockeyclinics en reclame campagnes.

Wie is Fatima Moreira de Melo

Fatima is Moreira de Melo is vernoemd naar het bedevaartsoord Fatima in Portugal. Ze groeit op in Rotterdam als enige dochter van een Portugese vader en een Nederlandse moeder. Deze mix van culturen is de basis voor haar grote verscheidenheid aan talenten en mogelijkheden. Zo wordt ze tweetalig opgevoed en maakt op zesjarige leeftijd haar entree op de hockeyvelden.

Hockeycarrière

Dat Fatima goed kan hockeyen, technisch zeer begaafd is en ook nog eens doorzettingsvermogen heeft, blijft niet onopgemerkt. Op 12-jarige leeftijd speelt ze voor het eerst in de nationale jeugdselecties en vanaf haar 15e speelt ze in Dames 1 van HGC, waarmee ze tot twee keer landskampioen wordt. Niet veel later wordt ze geselecteerd voor het Nederlands elftal. Daar groeit ze niet alleen uit tot vice-captain en een van de dragende speelsters, maar ook tot bekende Nederlander. Dat laatste heeft vooral te maken met haar uitstraling en commerciële waarde voor het bedrijfsleven. Fatima wordt vooral bekend door haar spotjes voor de Rabobank, waar ze drie jaar lang het gezicht van is.

Presentatrice

Naast haar hockeycarrière studeert Fatima in 2006 af als meester in de rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tussendoor presenteert ze een aantal programma’s voor TALPA. Ze heeft al vroeg in de gaten dat er ook een leven is na de sport. Dat leven na de sport begint als ze na 257 officiële interlands gespeeld te hebben, met het Nederlands elftal alles gewonnen heeft wat er te winnen is. Fatima is samen met haar team een aantal keer beste van Europa, de beste van de wereld in 2006 en in 2008 zelfs gouden medaillewinnaar op de Olympische Spelen.

Nieuwe uitdagingen

Na haar carrière wil Fatima andere talenten gaan ontwikkelen. Ze speelt drie maanden een gastrol in Onderweg Naar Morgen en vertoont haar zangkunsten op diverse gelegenheden. Voor haar sponsors Le Coq Sportif en ZINZI ontwerpt ze respectievelijk een kleding -en sieradenlijn. Maar waar Fatima echt weer een uitdaging en competitie in vindt is: poker! Als speelster van Team PokerStars reist Fatima de hele wereld over om toernooien te spelen en doet dat niet onverdienstelijk. Een nieuwe passie is geboren!

Reclamecampagne met Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo inhuren als model of voice-over

Fatima werkte ook mee aan een commercial voor SuperTrash. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Fatima Moreira de Melo boeken
Fatima Moreira de Melo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button