Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Fatboy & Slim boeken

Boekingsinformatie voor Fatboy & Slim? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

FFFF-en: fun, fuel, fire en… Fatboy & Slim!

Het was 2000

toen DJ Fatboy zijn krachten bundelde met DJ Slim: een dreamteam was geboren. De één een knoppenkunstenaar, de ander een ervaren mc-er annex vinyljunk. Samen het onafscheidelijke topduo Fatboy & Slim. Zij hebben een missie, de vier FFF-en: fun, fuel, fire en …Fatboy & Slim! Zij draaien tot het gaatje, zij gaan door tot iedereen om het einde smeekt: Fatboy & Slim go All the Way.

2 DJ’s, 2 draaitafels

twee kratten met platen en een microfoon: de ingrediënten voor bruisende avonden fun, fuel & fever. Met het hoogste diploma “technisch opleggen der geluidsdragers” op zak trekken Fatboy & Slim door den lande om hun ultieme partymix los te laten op de zappende consumptiemaatschappij. De kratten zijn gevuld met de dwarsdoorsnede van de beste muziek uit de vorige eeuw, maar dat zijn slechts de middelen. De dragers van de kratten hebben de unieke gave om op het juiste moment het element der verrassing op te diepen, om de dansende massa te veranderen in een kolkende massa. Funk, soul en salsa kunnen naadloos overlopen in trance, ska of smartlap, altijd doorspekt van het Rock’n’Roll-gevoel.

Fatboy & Slim

zijn 2 unieke alter ego’s, die de afgelopen jaren hun brede blikveld hebben vertaald in dit unieke samenwerkingsverband. Met hun ‘back-to-back’ stijl, waarbij ze om beurten het vinyl uit de koffer toveren, weten ze naast het publiek ook elkaar nog te verrassen. Incidenteel wordt de microfoon benut om verbaal de onvermijdelijke gang naar de climax te ondersteunen. Bij Fatboy en Slim zijn er geen toeschouwers, alleen deelnemers! Met muziek als spreekbuis geven DJ’s Fatboy & Slim alles. Alles? U leest het goed: “alles”: Fatboy & Slim go ‘All the Way!!’

Geen show is hetzelfde

zo blijft het altijd spannend. Interactie met het publiek, op elke manier, staat daarbij voorop. Bij Fatboy en Slim zijn er geen toeschouwers, alleen deelnemers! Fatboy & Slim geven alles, als het mee zit gooit het duo zelfs haar afgetrainde lijven in de strijd en vleien ze zich als ware loverboys tegen je aan en verleiden ze je ledenmaten tot een laatste, ultieme, krachtsinspanning. Zij zijn ieders natte droom. Fun, Fuel, Fire, Fatboy & Slim go All the Way!

Horen en zien is geloven!

Vraag maar na bij o.a: Mambo Beach Rock Curacao, Jack Daniel’s Rock Nights, Indian Summer Festival Broek op Langedijk, GGZE Eindhoven, Forever Young Grootebroek, Die Lustige Schlagerfreunde, Loco Loco Disco Show, JV Unitas Wageningen, Melkweg Amsterdam, Paard van Troje Den Haag, So What Gouda, Vierspan Deurne, Tagrijn Hilversum, Azijnfabriek Roermond, Nirwana Lierop, Loco Loco DiscoShow Anniversary X-Mas Party Nijmegen, Iduna Drachten, De Boerderij Zoetermeer, Graanbeurs Breda, O13 Tilburg, ‘t Ukien Kampen, Glitterfestival Eindhoven, Patronaat Haarlem, Muziekcentrum Enschede, R17 Grootebroek, Zaal Thijssen Vlierden, Lowlands Biddinghuizen, Donkey Shot Heemskerk, P60 Amstelveen, Doornroosje Nijmegen, Paaspop Schijndel [4x], Hubi Ochtrop (D), Paaspop Lemelerveld en Altstadt Eindhoven.

Underground info

Fatboy a.k.a. Rob’a’Billy a.k.a. Rob draait al lang mee. Naast op verschillende feesten en vechtpartijen te hebben gedraaid kon u hem ook tegenkomen in Altstadt Eindhoven, Effenaar Eindhoven en 013 Tilburg, De Rechter Eindhoven, De Kamenij Helmond en Cooks Eindhoven, om maar wat werkplekken te noemen.

Slim a.k.a. Mr. Superbad a.k.a. Bart

is van origine een muzikant met een punkrock- en hardcoreverleden. Zoek Anarcrust maar eens op! Daarnaast is hij inmiddels al jaren als DJ actief en heeft zodoende heel wat zalen, podia en maneges onveilig gemaakt.

Fatboy & Slim

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fatboy & Slim of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.