Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fashion Showband boeken

Fashion Showband boeken

Fashion Showband boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fashion Showband of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Uiterst zorgvuldig heeft Fashion Showband door de jaren heen een naam opgebouwd. De ervaren musici weten elk feest van de juiste sfeer te voorzien. De zeven heren van deze topformatie slaan in een zeer creatieve vorm een brug tussen vele muzikale stijlen.Van danceclassics tot de laatste hits, verpakt in verschillende medleys, maar ook de feestnummers, Nederlandstalig, stevige top 100 en house zijn onderdeel van de showblokken van Fashion Showband.

Fashion Showband bestaat uit

zeer ervaren musici in een uitgebalanceerde bezetting. Zo hebben een aantal muzikanten een conservatoriumopleiding genoten en maakte de geweldige zanger onlangs nog furore in de Soundmix Show.

Verder bestaat de band uit

een strakke ritmesectie, drums, bas, toetsen, gitaren en een fantastische blazerssectie. Bovendien worden onderling de instrumenten gewisseld, waardoor de band alle uithoeken van hun muzikale kwaliteiten weet te benutten. Niet voor niets dat Fashion Showband te vinden is op kermissen, bruiloften, grote evenementen, bedrijfsfeesten en in feesttenten. Kortom, Fashion Showband brengt muzikale kwaliteit samen met een voortreffelijke presentatie, geluid, licht en kleding.

Showblokken:

Fashion Showband heeft voor privéfeesten en bedrijfsfeesten speciale showblokken samengesteld zoals een ‘Smartlappen’ act, ‘The Fashion Disco Inferno Show’, ‘The Love Boat Carribean Collection’ en een ‘Dixieland’ act om uw gasten te verwelkomen e.a. Informeer naar de mogelijkheden!

Fashion Showband, GEGARANDEERD GOED!!

Fashion Showband bestaat uit:

Bennie Siebes

Ronald van Hal

Ferdinand Hilferink

Mario Bussink

Robert Siebes

Erwin Boonk

Rinus v.d. Heiden

“7 zangers, 3 trompettisten, 3 gitaristen, 1 drummer, 2 bassisten, 1 trombonist, 3 toetsenisten, 1 saxofonist, 1 bugelist, 1 accordeonist en dat met maar 7 man!”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button