Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Farid Asry boeken

Farid Asry boeken

Farid Asry boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Farid Asry of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Farid Asry heeft in het verleden veel aan streetdance gedaan, waar hij waardevolle ervaringen uit heeft gehaald. Op 12-jarige leeftijd begon hij al met straat dansen in Casablanca in Marokko. Eind 1988 migreerde Farid naar Nederland en sindsdien heeft hij hier meegedaan aan vele dansoptredens en danswedstrijden, zoals de “Pink Piano” in Zevenbergen. In 1991 werd hij hiervoor semi kampioen van Nederland.

Hij volgde danslessen bij Jvy D in Breda. Ondertussen heeft Jvy D heeft zijn dans doorbraak gemaakt bij de Vengaboys. Jvy D had in die tijd goed contact met de Nederlandse rapper Extince. Door hun netwerk kwam Farid in contact met rapper Theodore, die hem stap voor stap heeft leren rappen in de studio DEMA Producties, waar Extince, Skate the Great (tegenwoordig presentator van Game Kings op TMF), Jvy D en Osdorp Posse zijn groot gebracht. Daarna heeft hij diverse optredens gedaan met onder ander Rocky D (rapper Theodore) voor verschillende voorprogramma’s en rapcontesten en is hij uiteindelijk solo gaan rappen.

In 2006 kwam Farid in contact met de zang- en rap groep Revolution. Farid werkte toen als vrijwilliger voor Stadsomroep Almere, waar hij voor zijn radioprogramma “Radio wees jezelf’’ Revolution heeft geïnterviewd. Hieruit kwam een muzikaal partnerschap met Revolution voort. Ronald van der Spek van Studio Siesta in Almere heeft hem veel geleerd en voorbereid voor de muziekwereld. ‘’Rappen heeft mij altijd geraakt en heb er nooit genoeg van gekregen’’, aldus Farid. Hierdoor is hij zich 100% gaan inzetten om een rap carrière op te bouwen. Deze weg wilt hij bewandelen om ook zijn boodschap over te brengen naar de maatschappij. Farid is meer dan gedreven om zijn rap carrière een goed stel schoenen te geven.

In 2008 was Farid druk bezig met het produceren van de videoclip ‘’Breek de tent’’. Door zijn gedrevenheid voor de muziekwereld heeft hij alles zelf geregeld voor deze clip. David Brouwer (editor) en Bram Breukelman hebben de clip voor ‘’Breek de tent’’ tot leven gebracht. Regisseur Frank Beurs heeft hem in contact gebracht met Omroep Flevoland, en Farid gemotiveerd en de kans geboden om de clip te maken voor ‘’Vogelvrij’’. Beide clips, “Vogelvrij” en “Breek de tent” zijn opgenomen met Revolution.

Nu is Farid druk bezig om het nummer “Breek de tent” overal op de radio te krijgen, waarbij hij inmiddels veel steun heeft ontvangen van vele kanten. Op 7 oktober 2008 werd ‘’Breek de tent’’ voor het eerst geïntroduceerd op Radio SlamFM tijdens het programma ‘’Stop of top’’, waarna het nummer op de standaard playlist van SlamFM is gekomen. De videoclip van “Breek de tent” wordt regelmatig afgespeeld op TMF Pure en SlamFM TV.

Ondertussen is Farid begonnen met het volgende nummer “Doe alsof’’ en het produceren van de videoclip.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button