Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fakkelbrigade boeken

Fakkelbrigade boeken

Fakkelbrigade boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fakkelbrigade of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De krater van een leegte die Opgezwolle achterliet, is gevuld met iets nieuws: de Fakkelbrigade. Brigadiers van de zogeheten Fakkelteitgroep uit Zwolle.                                                                                                                                                                                                                                          Ex-Opgezwollenaars Rico en Sticks verbroederden opnieuw met beatmaker A.R.T., rapper Typhoon en James, allen oude bekenden van Opgezwolle. Na grofweg een jaar sparren komt de groep met hun eerste album ‘Colucci Era’, dat werd gepresenteerd in Hedon in Zwolle. Het album bracht clubbangers als ‘Schouders Ophalen’, ‘Levensgroot’ en ‘Colucci’.
Daarna volgde het eerste Amsterdamse optreden van de doorgewinterde rappers in hun nieuwe formatie, opgevolgd door een landelijke tour. Een tour waarmee ze wederom menig zalen hebben uitverkocht en festivals hebben platgespeeld. Op dit moment focussen de leden op andere projecten, waarmee ze actief touren: Kubus & Sticks, Kubus & Rico, Typhoon en Sticks & A.R.T.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button