Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fajah Lourens boeken

Fajah Lourens boeken

Fajah Lourens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fajah Lourens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fajah Lourens groeide op in Amsterdam en is zogezegd een echte selfmade woman. Van jongs af aan had ze de ambitie om actrice te worden. Fajah besluit vroegtijdig met school te stoppen. Haar doorzettingsvermogen en een sterke wil wel blijkt ook voldoende.

Fajah Lourens boeken voor een evenement

Fajah Lourens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Fajah.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Fajah Lourens

Fajah Lourens wordt geboren in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams.  – is de oudste van vier kinderen. Op haar 16e stopt ze met school om de wijde wereld in te trekken. Fajah gaat op zichzelf wonen en verdient in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e gaat ze samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen krijgen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem. Een bewuste keuze; Fajah wilt op dat moment in haar leven niets liever dan een gezinnetje.

Goede Tijden Slechte Tijden

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort besluit Fajah haar jeugddroom verder na te jagen. Ze schrijft zich in bij diverse castingbureaus en volgt een acteerworkshop bij Ada Bouwman. Na een aantal commercials (o.a. voor Bavaria en KPN) en een gastrol in het eerste seizoen van de populaire BNN-serie Costa!, mag ze auditie doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze word gekozen uit 45 meisjes en speelt de rol drie jaar lang met verve.

Sindsdien is Fajah’s ster rijzende. Ze staat op de cover van het FHM Magazine en wordt door dagblad SP!TS uitgeroepen tot Mooiste Jonge Talent tijdens het FHM 100 Meest Sexy Vrouwen Ter Wereld feest. Fajah Lourens besluit in 2005 om Goede Tijden Slechte Tijden te verlaten. Ze gaat zich focussen op film en het volgen van gerichte opleidingen. In 2011 maakt ze haar filmdebuut en speelt ze de hoofdrol in de Nederlandse film Stiletto’s.

DJ en producer

Fajah Lourens werkt vanaf 2011 ook als DJ in de dancewereld. Vanaf 2013 is ze resident DJ in de Amsterdamse Club NYX, en staat ze met ‘The House of NYX’ op festivals zoals House of Bad Habits en Valtifest. Naast haar werk als DJ is ze ook werkzaam als producer en remixt ze nummers van andere artiesten. In 2014 reist ze als hoofdact mee met de zomertoer van reisorganisatie Beachmasters en draait ze in het Rotterdamse stadion De Kuip tijdens het event Cinema. Vanaf 2017 treedt Fajah als DJ op onder de naam Hanna Black en draait ze tech house music.

Fajah’s fitness boeken

In 2016 publiceert Fajah Lourens het boek Killerbody, een dieetboek voor sporters waarin ze voedings- en trainingschema’s behandelt. Het jaar daarop verschijnt Killerbody 2, met nog 100 recepten. Het derde boek, Killerbody 3, Back in Shape, volgt in 2018, met recepten om kersverse moeders weer op gewicht te laten komen.

Reclamecampagne met Fajah Lourens

Fajah Lourens inhuren als model of presentatrice

Fajah werkte ook mee aan een commercial voor Sportwater. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button