Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fabrizio boeken

Fabrizio boeken

Fabrizio boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fabrizio of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wie is Fabrizio: Fabrizio is een zanger uit Rimini die in de hoogtijdagen van de italo disco in de jaren ’80 meerdere hits heeft gehad. Deze hits zijn bekender geworden in de uitvoering door andere artiesten. Vanwege het succes en de druk van de fans heeft Fabrizio zich in de jaren 90 gevestigd in Maastricht in de wijk Malpertoni om daar in de anonimiteit als kapper zijn geld te verdienen. Omdat de Heuvels van Limburg hem doen denken aan zijn geboorteland en hij steeds taalvaardiger werd in het dialect heeft hij zijn nummers uitgebracht in zijn nieuwe moedertaal, het Limburgs. De hit “Sjiek is miech dat” inmiddels 1,2 miljoen x bekeken op YouTube en uitgeroepen tot carnavalshit van het jaar bij Giel Beelen op 3FM is het eerste succesnummer dat van het album “E bitsje Amore ” afkomstig is. Een beetje amore, feest, zang en dans is hetgeen wat Fabrizio live brengt in een onvergetelijke show. Vergeet als organisatie niet een glaasje Martini op de bühne te zetten en 2 parkeerplaatsen te reserveren voor de Vespa’s waar hij en zijn Francesca op arriveren.

Hou er rekening mee dat Fabrizio een Limburgstalig product is voor zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Fabrizio heeft inmiddels een distributiedeal getekend met EMI waardoor zijn CD overal verkrijgbaar is. De clip voor de 2e single “Hei kom iech zeker trök” verschijnt binnenkort.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button