Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fabienne de Vries boeken

Fabienne de Vries boeken

Fabienne de Vries boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fabienne de Vries of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Fabienne de Vries is presentatrice, PR-lady, forumleidster en actrice. Ze wordt veelvuldig gevraagd voor seminars en bedrijfsevenementen.

Fabienne de Vries boeken voor een evenement

Fabienne de Vries is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Fabienne de Vries

Fabienne studeerde Modevormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Dansen was echter al vroeg een passie van Fabienne. Na haar opleiding werd ze benaderd om te dansen (en zingen) in het achtergrondkoortje van René Froger.

Daarna deed ze mee aan de Miss Nederland verkiezing. Als Miss Utrecht ging ze door naar de landelijke finale, maar zag de naam Miss Nederland aan haar neus voorbij gaan. Spijt had Fabienne de Vries echter niet: “Ik ben in die hele periode een stukje naïviteit kwijt geraakt”. Na dit avontuur ging ze terug naar school en begon de lerarenopleiding Nederlands als voorbereiding op een eventuele baan als presentatrice.

Radio- en TV-programma’s

Dankzij haar optreden bij de Miss Nederland verkiezing kreeg Fabienne de Vries haar eigen radioprogramma, The Fabulous Fab Show. Hier legde ze de basis voor haar latere werk bij TMF. Na een casting werd Fabienne aangenomen als de assistente van Robert ten Brink in zijn succesvolle show All you need is love.

Optredens in diverse programma’s volgden elkaar in snel tempo op. Fabienne was onder andere te zien in Zonder Ernst, Love Letters, Ron’s Honeymoon Quiz en de soapserie Onderweg naar Morgen.

VJ bij TMF

Daarna volgde een screentest bij het nog op te starten TV-station The Music Factory, waar Fabienne de Vries een van de eerste vrouwelijke VJ’s van Nederland werd. Haar populariteit neemt grote vormen aan en al snel werd ze benaderd door MTV. Fabienne blijft TMF echter trouw en wordt door het jongerentijdschrift Hitkrant twee jaar achtereen uitgeroepen tot Beste Vrouwelijke Presentatrice.

Bij TMF ontwikkelt Fabienne zich tot een allround presentatrice en interviewt ze de grote sterren uit de muziekindustrie. Na vier jaar staan de omroepen en productiemaatschappijen in de rij voor haar. Joop van den Ende persoonlijk vraagt Fabienne om bij hem in dienst te komen. Een droom gaat in vervulling. Hier presenteert ze, samen met Reinout Oerlemans, Wedden dat… en Straat op stelten. Daarna presenteert ze de talentenjacht Your Big Break, waar onder andere Jody Bernal zijn bekendheid aan dankt.

Ook als zangeres begint Fabienne een carrière. Eerst met de groep The Magnificent Four en later als soloartiest. Haar single ‘Will you still love me’ wordt een enorme hit en staat maar liefst acht weken genoteerd in de Top-40.

Presentaties

In 2001 stapt Fabienne de Vries over van RTL4 naar Yorin. Voor deze zender presenteert ze 26 afleveringen lang het programma Wannahaves. Begin 2002 maakt ze de overstap naar V8. Voor de opnames van het programma Fear Factor vliegt ze twee keer voor langere periode naar Zuid-Afrika.

Fabienne is sinds 2003 ook weer te horen op de radio. Nadat ze te gast was in het ochtendprogramma van Adam Curry bij radio Veronica, vraagt Adam haar zijn ochtendshow twee keer over te nemen. Met veel enthousiasme neemt Fabienne de uitnodiging aan en het oude radio-beest ontwaakt weer in haar.

In 2005 presenteerde Fabienne de eenmalige 3 uur durende live show De Nationale Klimaat Enquête op Net5. Deze samenwerking met IdtV is zo succesvol dat ze gevraagd werd om een seizoen lang het wijnprogramma Duel in Frankrijk te presenteren samen met Jet Sol. Daarna was Fabienne te zien in het programma RTL Woon & Klus Magazine, waarvan ze 40 wekelijkse afleveringen maakte.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button