Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Fabiënne Bergmans boeken

Fabiënne Bergmans boeken

Fabiënne Bergmans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Fabiënne Bergmans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans zingt met Brahim Fouradi de titelsong van de film Spijt!. Het nummer heet Hou me vast. Zowel Bergmans als Fouradi speelt een rol in de film die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee. Regisseur Dave Schram verfilmde het actuele verhaal over hoe een schoolklas omgaat met een klasgenoot die gepest wordt. In de film spelen Fouradi en Bergmans samen in een band die optreedt tijdens het klassenfeest. Spijt! draait vanaf 20 juni 2013 in de Nederlandse bioscopen.

Fabiënne komt uit een muzikale familie, gezien haar beide ouders ook zeer muzikaal zijn. Ondanks dat Fabiënne voor 25 procent doof is, is zingen totaal geen probleem voor haar. Sterker nog, ze is een zeer getalenteerde zangeres!

Ze was dé verassing van de eerste auditieronde bij The Voice Kids, toen zij op onnavolgbare wijze het nummer The A Team van Ed Sheeran vertolkte. Ze kwam met gemak door de Battles en voor ze het wist stond ze in de finale van The voice Kids. De finale won ze met haar vertolking van ‘What You’re Made Of’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button