Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Faberyayo boeken

Faberyayo boeken

Faberyayo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Faberyayo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Faberyayo levert met ‘Coco’ een volwaardig eerste solo album. ‘Coco’ is een ode aan zijn meisje, de liefde en huiselijkheid. Het album is geproduceerd door Benny Sings.

Op Faberyayo’s mixtape ‘Het Grote Gedoe’ kon je al een voorproefje van de samenwerking tussen deze heren horen op de track ‘Solonaise’. ‘Coco’ is een verrassende plaat geworden. Niet alleen vanwege de stilte rondom het project en de plotselinge release, ook vanwege de producties en thematiek. Benny Sings geniet bekendheid door zijn producties voor acts als Giovanca en Wouter Hamel.

De eerste single ‘Een Echte’ vertelt over het feit dat zijn meisje bij Faberyayo is ingetrokken met al haar prinsessenjurken. Geen brag ‘n boost op ‘Coco’, maar liedjes over zijn kat, over restjesdag en heimwee naar huis, met vrolijke en kleine producties. Een conceptplaat!

Faberyayo gaf een aantal kleinschalige shows op unieke locaties rondom ‘Coco’. Zoals hij zelf zegt: “Ik wil zeker een aantal leuke dingen doen, maar het is wel een heel persoonlijk en intiem album. Ik denk niet dat er een gigantische tour omheen moet komen. Eens kijken hoe de reacties zijn.”

Faberyayo boeken
Faberyayo boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button