Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ewout Genemans boeken

Ewout Genemans boeken

Ewout Genemans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ewout Genemans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Presentator en acteur Ewout Genemans brak in 2004 door met zijn rol in de succesvolle jeugdserie Zoop. Ewout was daarna te zien in de drie daaropvolgende Zoop bioscoophits. Ewout was lange tijd een van de gezichten van Z@pp, met programma’s als Willem Wever, Museumbende, Wie Wordt Kruimeltje? en Avastars.

In 2011 presenteerde Ewout het veelbesproken AVRO programma Onder Wibi’s Vleugels en het Kinderprinsengrachtconcert, die hij in 2012 weer heeft gepresenteerd.

Sinds 2010 presenteert Ewout het populaire programma AVRO Junior Songfestival en in 2012 presenteerde hij ook het Junior Eurovisie Songfestival.

Stemacteur

Naast presenteren en acteren heeft Ewout Genemans diverse andere werkzaamheden. Zo gaf hij zijn stem aan onder andere Remy, de hoofdpersoon in de Disney/Pixar animatiefilm Ratatouille en was hij te horen in diverse commercials.

Producent

Met zijn productiemaatschappij is Ewout daarnaast verantwoordelijk voor succesprogramma’s zoals Fans (SBS6), Voetbalfans (RTL7) en Heibel langs de Lijn (KRO).

Ewout Genemans boeken
Ewout Genemans boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button