Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evi Hanssen boeken

Evi Hanssen boeken

Evi Hanssen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evi Hanssen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evi Hanssen groeide op in de omgeving van Antwerpen. Ze begon als achtergrondzangeres in de Samson en Gert-kerstshows en speelde in Samson en Gert op haar 16de Sofie, het nichtje van de burgemeester.

Evi Hanssen boeken voor een evenement

Evi Hanssen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Evi Hanssen

Evi Hanssen werd in 1996 tweede tijdens de verkiezing van ‘Look of the year’. Ze studeerde twee jaar aan de ‘Jazzstudio’ in Antwerpen en behaalde haar kandidatuur als zangeres in de jazzmuziek aan het conservatorium.

In 2001 begon Evi te werken als VJ bij TMF Vlaanderen, waar ze samen met Elke Vanelderen Boobietrap presenteerde. Ze interviewde onder andere Lenny Kravitz en Justin Timberlake. In 2002 werd ze gevraagd Yasmine te vervangen bij het TV-1 programma Aan Tafel.

Evi’s debuutsingle “Down as she goes” met haar nieuwe groep Hookers Green werd meteen het nieuwe lijflied van Greenpeace in België. In 2003 verliet Evi Hanssen TMF om zich op haar muziek te concentreren. Ze werkte aan een theater-jazzproject en aan een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton. In 2011 bracht UMA, de band van Evi Hanssen, hun eerste album ‘Polaroid’ uit. Evi is ook te zien in de videoclip van de Nederlandse formatie De Kraaien, ‘Ik Vind Je Lekker’.

Bij Radio Donna Staat Op was Evi te horen als vliegende reporter. Ook was ze te zien op het sportkanaal van de VRT, Sporza. Voor de film Garfield leende ze haar stem aan de Amerikaanse poes.

Een aantal jaren presenteerde Evi Hanssen Expeditie Robinson. Daarna was ze ook te zien in De Foute Quiz en GodzijDank.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button