Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evert ten Napel boeken

Evert ten Napel boeken

Evert ten Napel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evert ten Napel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evert ten Napel werd bekend als sportverslaggever en  commentator van onder andere Studio Sport en NOS Langs de Lijn. Bij Studio Sport gaf hij commentaar bij het Nederlands Voetbal, de UEFA-cup en Champions League wedstrijden. Sinds 2012 is hij werkzaam bij Eredivisie Live (ESPN Nederland).

Evert ten Napel boeken voor een evenement

Evert ten Napel is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Evert ten Napel is onder andere te boeken als:

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • (Sport-) spreker

Wie is Evert ten Napel

Evert ten Napel begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever in 1970 bij de Drents-Groningse Pers. In 1978 versloeg hij de finale van het WK voetbal in Argentinië voor de radio. In 1982 kwam hij in dienst van NOS Studio Sport. Een van zijn grote wapenfeiten is de verslaggeving voor televisie van de EK-halve finale Nederland-Duitsland in 1988. In 1996 deed hij de finale van het EK in Engeland.

Naast voetbal is Evert commentator bij handbal en was hij jaarlijks op 1 januari te horen bij het schansspringen in Garmisch Partenkirchen. Evert was 5 jaar verslaggever voor de NOS radio achter op de motor bij de Tour de France en ook versloeg hij op de motor voor de NOS televisie de laatste drie Elfstedentochten.

Typische voetbal-uitdrukkingen

Naar eigen zeggen is hij een ‘commentator van het volk’ en wars van stereotiepe uitdrukkingen. Evert ten Napel is bekend van typische uitdrukkingen als ‘Schiet maar jongen!! Ja!! Natuurlijk’, ‘een gevaarlijke afglijder’, ‘wat scheelt het!’, ‘die dekselse Messi’, ‘op de deklat!’ en ‘goeie genade’. Hij is ook niet vies van uitdrukkingen als ‘hij is een tovenaar in het doel’ en ‘achtentachtig allemachtig prachtig!’ Zelf heeft hij een woord als ‘fopduik’ aan het idioom toegevoegd.

Evert ten Napel verzorgde samen met Youri Mulder het commentaar bij het computerspel FIFA Football. Ze deden dit van de editie FIFA Football 2005 tot en met editie FIFA 19.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Evert ten Napel inhuren als voice-over of commentator

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button