Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evelyn Struik boeken

Evelyn Struik boeken

Evelyn Struik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evelyn Struik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evelyn Struik is televisiepresentatrice en fotomodel. Vanaf 2005 presenteert ze diverse programma’s voor RTL. Sinds 2014 is Evelyn de vaste presentatrice van TV Makelaar; Mission Impossible en sinds 2015 van het programma Eigen Huis & Tuin.

Evelyn Struik boeken voor een evenement

Evelyn Struik is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Evelyn Struik

Evelyn Struik was voor het eerst te zien bij het TV-programma Yorin Entertainment, samen met Henkjan Smits. Daarna volgden RTL Tuinmagazine met Jurgen Smit, het filmprogramma Ambilight Opening Night en RTL Musicworld op RTL5.

Programma’s bij RTL

Sinds 2008 is Evelyn Struik te zien op RTL4. Ze werd toegevoegd aan het presentatieteam van House Vision en verving tijdelijk Martijn Krabbé bij Wie is de Chef?. Ook was ze een van de presentatoren van het RTL4-zomerprogramma Nederland Vertrekt en maakte ze deel uit van het presentatieteam van de programma’s Ik kom bij je eten en Wist je dat?.

Samen met René Mioch presenteerde Evelyn het programma Films en Sterren. Daarnaast was ze regelmatig te zien op RTL Lounge en presenteerde ze het programma Lekker Weg Aan Tafel met TV-kok René Pluijm. Sinds 2018 presenteert Evelyn het RTL 4 programma Verminkt.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Evelyn Struik inhuren als voice-over of model

Evelyn Struik is regelmatig te zien en/of te horen in diverse Nederlandse reclamespots op TV. Kijk ook op onze pagina Celebrity Based Campaigning voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne.

Evelyn Struik boeken
Evelyn Struik boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button