Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evelyn Struik boeken

Evelyn Struik boeken

Evelyn Struik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evelyn Struik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evelyn Struik is televisiepresentatrice en fotomodel. Evelyn Struik was te zien en/of te horen in diverse Nederlandse tv-reclamespots. Vanaf 2005 presenteert ze programma’s voor RTL. Haar eerste programma hiervoor was Yorin Entertainment, in samenwerking met Henkjan Smits (bij Yorin). Daarna volgden RTL Tuinmagazine, samen met Jurgen Smit (2006-2008, RTL5), het filmprogramma Ambilight Opening Night op RTL5 en RTL Musicworld (2007, RTL5).

Sinds 2008 is Evelyn Struik te zien op RTL4, waar ze werd toegevoegd aan het presentatieteam van House Vision. In de zomer van 2008 verving ze tijdelijk Martijn Krabbé in Wie is de Chef?. Ook was Struik een van de presentatoren van het RTL4-zomerprogramma Nederland Vertrekt in 2008. In de zomer van 2009 maakte ze deel uit van het presentatieteam van Ik kom bij je eten.

Ook presenteerde Evelyn samen met René Mioch ‘Films en Sterren’ daarnaast was ze regelmatig op RTL Lounge te zien. In de zomer van 2011 presenteerde ze het programma ‘Lekker Weg Aan Tafel’ met tv-kok René Pluijm.

In het voorjaar van 2012 was Evelyn wekelijks op maandag te zien in het programma ‘RTL Consult’. Hiernaast was ze deze zomer wederom te zien in de programma’s ‘Ik kom bij je eten’ en ‘Wist je dat?’.

Vanaf 2014 presenteert Evelyn het programma TV Makelaar; Mission Impossible.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button