Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evelien van Buren boeken

Evelien van Buren boeken

Evelien van Buren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evelien van Buren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Hoi, ik ben Evelien. Ik vond zingen altijd wel leuk, maar durfde er nooit echt wat mee te doen. Dat veranderde door mijn huidige opleiding. Ik doe nu sinds anderhalf jaar de MBO-opleiding Theaterschool in Rotterdam en daar wordt naast acteren en theater ook veel aandacht besteed aan dans en zang. Toen ik vorig jaar tijdens een van de lessen aan het zingen was, zei een vriendin tegen mij: “Joh, Evelien, wanneer ga jij je nu eens opgeven voor The Voice?” Zo is het eigenlijk begonnen…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button