Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evelien Bosch boeken

Evelien Bosch boeken

Evelien Bosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evelien Bosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evelien Bosch-Gademan is presentatrice en programmamaakster.

Radio

Eind jaren negentig volgde Evelien Bosch de European Media Master of Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar zij afstudeerde als programmamaker/regisseuse tv. Na haar studie bood BNN haar een baan aan als verslaggever en producer. Bij BNN produceerde ze onder andere het radioprogramma That’s Live met Eric Corton (3FM) en werkte ze als verslaggever voor het Radio 1-programma BNN United en voor 3FM op grote festivals, zoals Lowlands, Pinkpop, Rock Werchter en Parkpop. In 2005 werd Evelien door Eddy Zoëy gevraagd om op te treden als zijn medepresentator in het programma ZoeyZo van 3FM.

Televisie

In 2005 maakte Evelien Bosch de stap naar televisie toen zij voor MTV Nederland samen met Dennis Weening het wekelijkse muziekprogramma Brand New Live ging presenteren. Evelien werd een van de gezichten van MTV Nederland en presenteerde onder andere MTV News, Summer of MTV en Making the Movie.

In het voorjaar van 2006 maakte Evelien Bosch haar debuut bij MTV Coolpolitics als presentator van de reportages van de gemeenteraadsverkiezingen. Daarna werd ze de vaste presentatrice van de MTV Coolpolitics-debatten, die op allerlei festivals in Nederland gehouden werden.

Sinds oktober 2007 maakt Evelien Bosch verschillende programma’s voor de NCRV. Ze is het gezicht van Mambapoint, het platform voor kleinschalige ontwikkelingshulpinitiatieven. Evelien presenteert hiervoor wekelijks het programma Mambapoint, dat op internet en digitale televisie (Spirit 24) wordt uitgezonden.

Tegenwoordig presenteert Evelien Bosch elke zaterdagochtend Zapplive op Nederland 3. Zapplive is een jeugdprogramma met bekende Nederlanders, muziek, een klassenstrijd en filmpjes. Bosch presenteert Zapplive met Sascha Visser.

In het verleden presenteerde Evelien Bosch voor de NCRV onder meer het natuur- en cultuurprogramma Bosch, Beuk & Haan (Nederland 2), Xperience (Nederland 3) waarin drie mbo-scholieren om een droomstage bij een bekende Nederlander in hun vakgebied strijden, Zeg Eens SOAAA!, een thema-avond op Nederland 3 dat ze samen met Harm Edens presenteerde, en Lang Zal Je Lever, een thema-avond over jongeren en alcohol in samenwerking met de KRO dat ze samen met Arie Boomsma presenteerde. Sinds november 2009 is Evelien de vaste vervanger van Jetske van den Elsen, die samen met Pepijn Gunneweg de BZT-Show presenteert.

Festivals en debatten

Evelien Bosch verzorgt ook regelmatig de presentatie op festivals en leidt debatten. Zo presenteerde zij in 2006 en 2007 tijdens het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen en leidde zij op 5 mei 2007 het vrijheidsdebat met Jan Peter Balkenende op het Utrechtse Bevrijdingsfestival en het debat over gelijke kansen op festival De Beschaving.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button