Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Evelien Bosch boeken

Evelien Bosch boeken

Evelien Bosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Evelien Bosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Evelien Bosch maakte verschillende programma’s voor KRO-NCRV en NPO. Ze is bekend van onder andere ZappLive, Willem Wever, de BZT Show en Wilde Ganzen. Daarnaast verzorgt Evelien presentaties op festivals en leidt debatten.

Evelien Bosch boeken voor een evenement

Evelien Bosch is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Evelien Bosch

Radio

Eind jaren negentig volgde Evelien Bosch de European Media Master of Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en studeerde daar af als programmamaker en TV-regisseur. Na haar studie begon Evelien bij BNN als verslaggever en producer. Ze produceerde onder andere het radioprogramma That’s Live met Eric Corton (3FM) en werkte als verslaggever voor het Radio 1-programma BNN United. Voor 3FM presenteerde ze grote festivals zoals Lowlands, Pinkpop, Rock Werchter en Parkpop. In 2005 werd Evelien mede-presentatrice van Eddy Zoëy in het programma ZoeyZo van 3FM.

Televisie

In 2005 begon Evelien Bosch bij de televisie en presenteerde ze voor MTV Nederland samen met Dennis Weening het wekelijkse muziekprogramma Brand New Live. Evelien werd een van de gezichten van MTV Nederland en presenteerde onder andere MTV News, Summer of MTV en Making the Movie.

Het jaar daarop maakte Evelien Bosch haar debuut bij MTV Coolpolitics als presentator van de reportages van de gemeenteraadsverkiezingen. Daarna werd ze de vaste presentatrice van de MTV Coolpolitics-debatten, die op allerlei festivals in Nederland gehouden werden.

Vanaf eind 2007 maakte Evelien Bosch verschillende programma’s voor de NCRV. Ze was het gezicht van Mambapoint, het platform voor kleinschalige ontwikkelingshulpinitiatieven. Evelien presenteerde wekelijks het programma Mambapoint, dat op internet en digitale televisie (Spirit 24) werd uitgezonden. Ook presenteerde Evelien samen met Sascha Visser elke zaterdagochtend Zapplive op Nederland 3. Zapplive is een jeugdprogramma met bekende Nederlanders, muziek, een klassenstrijd en filmpjes.

Sinds eind 2009 was Evelien de vaste vervanger van Jetske van den Elsen, die samen met Pepijn Gunneweg de BZT-Show presenteerde.

In het verleden presenteerde Evelien Bosch voor de NCRV onder meer het natuur- en cultuurprogramma Bosch, Beuk & Haan (Nederland 2), Xperience (Nederland 3) waarin drie MBO-studenten streden om een droomstage bij een bekende Nederlander in hun vakgebied, Zeg Eens SOAAA!, een thema-avond op Nederland 3 die ze samen met Harm Edens presenteerde, en Lang Zal Je Lever, een thema-avond over jongeren en alcohol (KRO) die ze samen met Arie Boomsma presenteerde.

Festivals en debatten

Evelien Bosch verzorgt regelmatig de presentatie op festivals en leidt debatten. Zo presenteerde zij in 2006 en 2007 tijdens het festival Eurosonic Noorderslag in Groningen. Ook leidde zij in 2007 het vrijheidsdebat met Jan Peter Balkenende op het Utrechtse Bevrijdingsfestival en het debat over gelijke kansen op festival De Beschaving.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button