Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva van der Gucht boeken

Eva van der Gucht boeken

Eva van der Gucht boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva van der Gucht of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva van der Gucht heeft diverse gastrollen gespeeld in beroemde series. Ook is Eva te zien in diverse films en in het theater.

Ze speelde de hoofdrol in de Belgische film Iedereen beroemd! die in 2001 genomineerd werd voor een Academy Award voor beste buitenlandse film. Ook speelde ze in de Nederlandse films AmnesiA en Snow Fever, en deed in Kopspijkers de imitatie van Hanna Tokkie. In seizoen 4 van de Belgische serie Witse speelde Eva een gastrol als Bernadette.

In 2005 speelde Eva Van Der Gucht de dochter van Paul de Leeuw in SMSmee’s Poessie en in 2006 maakte ze deel uit van het team van het BNN-programma Kannibalen. Sinds 2005 werkt ze mee aan het improvisatieprogramma De vloer op.

In 2007 deed ze mee aan serie 7 van het AVRO-programma Wie is de Mol? en ze eindigde samen met Renate Verbaan in de finale als verliezend finalist. Vanaf november 2008 speelde ze in het theaterstuk De Koopman van Venetië van de Theatercompagnie. Vanaf 14 oktober 2008 vertolkte ze de rol van Nienke in de dramaserie S1NGLE.

Begin 2010 was Eva Van Der Gucht te zien in Ancienne Belgique, een fictieserie op Eén die zich situeert in de jaren 70 over de teloorgang van het gelijknamige revuetheater.

Ze speelde in 2011 de rol van Desdemona in Othello, in de versie van theatergezelschap De Spelerij, waar ze ook deel van uitmaakt. In de Belgische VTM-reeks Connie & Clyde nam ze de hoofdrol Connie voor haar rekening. Ze had ook een rol in de Nederlandse kinderfilm Bobby en de geestenjagers. Ze speelde ook een gastrol in de VIER-serie Vermist, en in de Nederlandse serie Dokter Tinus. Ze speelde de rol van Karin, de moeder van Kiki in de Nederlandse familiefilm T.I.M. (The Incredible Machine). In 2016 speelde ze een van de hoofdrollen in de Eén-reeks Den elfde van den elfde.

In 2017 kroop ze voor Ketnet in de rol van dokter Bea, die seksuele voorlichting geeft.

Eva speelde regelmatig de rol van Babette, truckchauffeur in Het Klokhuis, samen met bijrijdster Shirley, gespeeld door Anne-Marie Jung.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button