Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva van de Wijdeven boeken

Eva van de Wijdeven boeken

Eva van de Wijdeven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva van de Wijdeven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva van de Wijdeven boeken voor een evenement

Eva van de Wijdeven is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Eva van de Wijdeven

Eva van de Wijdeven begon op 13-jarige leeftijd bij de jeugdgroep van de Paardenkathedraal. Ze brak in 2002 door met de rol van Desie in de serie ‘Dunya & Desie’ van de NPS.

Dunya & Desie

In 2008 ging de film ‘Dunya & Desie’ in première, waarin Eva opnieuw in de huid kruipt van Desie. ‘Dunya & Desie’ was gekozen als Nederlandse inzending voor de Best Foreign Language Film Academy Award 2009. Ook heeft de film internationaal meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Variety Critics Choice 2008, Best Teen Film Award op het Sarajevo Film Festival en de prijs voor Beste Film op de Isabella International Film Week in Maratea, Italië.

Films, TV-series en theater

Eva van de Wijdeven was in 2009 te zien in de film ‘De laatste dagen van Emma Blank’. Ook speelde ze een rol in ‘Borgman’, een andere film van Alex van Warmerdam.

Daarnaast speelde ze verschillende gastrollen in televisieseries zoals ‘Baantjer’, ‘Spangen’, ‘Zoop’, ‘Costa!’, ‘Kinderen geen bezwaar’, ‘Grijpstra en de Gier’, ‘Keyzer & de Boer’ en ‘Verborgen Gebreken’. Ze speelde ze een hoofdrol in de populaire TV-series ‘Vuurzee’, ‘Het Schnitzelparadijs’ (BNN) en ‘A‘dam E.V.A.’ (NPS/VPRO). Ook was ze te zien in ‘Het Klokhuis’ van de NPS.

Eva van de Wijdeven is regelmatig te zien op het toneel. Ze speelde onder andere in ‘Wie is er bang voor Virgina Wolf?’ en ‘Agnes of God’. Bij de Paardenkathedraal speelde ze diverse voorstellingen, waaronder ‘Rebel’, ‘De Vader’, ‘Paris Texas’, ‘Kassa!’ en ‘Closer’. In 2009 was Eva te zien in ‘Tirza’, van het Nationale Toneel, en op de Winterparade in de voorstelling ‘Sneeuwmeisjes’. In 2011 werkte ze opnieuw samen met Alex van Warmerdam in de voorstelling ‘Bij het Kanaal naar Links’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button