Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva Simons boeken

Eva Simons boeken

Eva Simons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva Simons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva Simons groeide op met muziek. Haar vader was pianist, moeder zangeres (Ingrid Simons), stiefvader trompettist (Wim Both) en zelfs opa was beroemd, de accordeonist Johnny Meijer.

Eva Simons boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Eva Simons zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Eva Simons

Eva kon lekker freewheelen in de studio van haar familie. Ze werd in contact gebracht met de Nederlandse producer Tearce Kizzo Keaz en de Engelse songwriter Mike Hamilton. Dit bleek een gouden combinatie. De eerste (demo) versie van het nummer ‘Silly Boy’ werd direct opgepakt door muziekfans op internet. Die waren in de veronderstelling met de nieuwste Rihanna of Lady Gaga single te maken te hebben!

Wereldwijde platendeal

Het resultaat was een overweldigende belangstelling met name uit het buitenland. Dit resulteerde in een wereldwijde platendeal met EMI/Capitol Records Duitsland. De single ‘Silly Boy’ werd uitgebracht in heel Europa en in Australië. Eva Simons, getooid met een indrukwekkende veelkleurige mohawk, reisde de hele wereld over om de media te ontmoeten. In Nederland was ze onder andere te zien bij TMF en in De Wereld Draait Door.

Internationale samenwerkingen

Eva Simons maakte samen met Afrojack het nummer ‘Take over Control’ en gooide daarmee hoge ogen. Ze brak internationaal door toen Will.i.am haar vroeg als gastvocalist op de single ‘This is Love’. Daarna scoorde ze diverse hits, onder andere door haar samenwerking met Sidney Samson met ‘Policeman’ (featuring Konshens) en ‘Bludfire’. Ook trad Eva Simons op als gastartiest tijdens de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

In 2016 en 2017 was Eva Simons te zien als jurylid in het televisieprogramma Idols.

Eva Simons – Policeman (ft. Konshens).

Eva Simons boeken
Eva Simons boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button