Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Eva Simons boeken

Eva Simons boeken

Eva Simons boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva Simons of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva Simons groeide op met muziek: vader pianist, moeder zangeres (Ingrid Simons), stiefvader trompettist (Wim Both) en zelfs opa was beroemd, accordeonist Johnny Meijer.

Eva werd in staat gesteld lekker te freewheelen in hun studio en ze werd in contact gebracht met de Nederlandse 22-jarige producer Tearce “Kizzo”Keaz en UK songwriter Mike Hamilton. Dit bleek een gouden combinatie want de eerste (demo) versie van het nummer “Silly Boy” werd direct opgepakt door muziekfans op internet. Die waren echter in de veronderstelling met de nieuwste Rihanna of Lady Gaga single te maken te hebben! Het resultaat was een overweldigende belangstelling met name uit het buitenland hetgeen resulteerde in een vette wereldwijde platendeal met EMI/Capitol Records Duitsland. De single werd tot nu toe uitgebracht in heel Europa en Australië waar hij inmiddels in de Top 40 staat.

Eva Simons, getooid met een indrukwekkende rode mohawk, reisde al de hele wereld over om de media te ontmoeten. De indrukwekkende videoclip werd duizenden keren bekeken en in Nederland was ze o.a. te zien in De Wereld Draait Door en TMF.

Op dit moment scoort ze hoge ogen in de featuring met Afrojack’s “Take Over Control”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button