Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva Koreman boeken

Eva Koreman boeken

Eva Koreman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva Koreman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva Koreman begon tijdens haar studie met het maken van radio. Het werd een hobby, daarna een passie, en vanaf daar escaleerde het volledig. Haar bachelor maakte ze keurig af terwijl ze zich kostelijk vermaakte bij AmsterdamFM.

Eva Koreman boeken voor een evenement

Eva Koreman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Eva Koreman

Niet lang daarna kreeg ze haar eerste contract als DJ bij Q-Music. Na vijf mooie jaren waarin ze zowel alleen als met Joep Roelofsen en Jeroen van Inkel programma’s maakte, ging ze aan de slag bij BNN-VARA. Er diende zich een nieuwe episode in haar leven aan, waarbij ook televisie om de hoek kwam kijken. Zo kwam haar liefde voor wetenschap, techniek en actie goed van pas bij de presentatie van Jules Unlimited. Haar radio skills kon ze niet alleen laten horen maar ook laten zien bij de presentatie van Radio Gaga.

Sinds 2018 presenteert Eva doordeweeks de lunchshow op 3FM. In 2019 was Eva Koreman een van de deelnemers aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson.

Eva Koreman boeken
Eva Koreman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button