Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva de Goede boeken

Eva de Goede boeken

Eva de Goede boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva de Goede of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva de Goede heeft op jonge leeftijd al laten zien van grote waarde voor het Nederlandse vrouwenhockey te kunnen zijn. Ze speelt enkele jaren in de hoofdklasse, tegenwoordig bij hockeyclub Amsterdam. Echter voordat ze ook maar 1 minuut in de hoofdklasse speelde, maakte ze haar debuut en eerste doelpunt voor het Nederlands team. In juli 2006 was ze namelijk trefzeker tijdens een vriendschappelijk duel tegen India.

Inmiddels is Eva de Goede in het Nederlands team een vaste waarde. Haar goede spel met de kenmerkende versnellingen is niet onopgemerkt gebleven. Velen zien in haar de toekomstig beste hockeyster ter wereld. Ze passeert met veel gemak een tegenstandster en is daardoor in staat om aanvallend een beslissende actie te maken. Vaker als aangever dan als afmaker.

In haar jonge carrière heeft Eva de Goede inmiddels al meerdere prijzen gewonnen met het Nederlands team. Zo is ze inmiddels tweevoudig Europees kampioen en heeft ze al twee Olympische gouden medailles in haar prijzenkast hangen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button