Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eva de Goede boeken

Eva de Goede boeken

Eva de Goede boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eva de Goede of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eva de Goede liet op jonge leeftijd al zien dat ze van grote waarde voor het Nederlandse vrouwenhockey kan zijn. Ze speelde enkele jaren in de hoofdklasse, tegenwoordig bij hockeyclub Amsterdam. Echter voordat ze ook maar 1 minuut in de hoofdklasse speelde, maakte ze haar debuut en eerste doelpunt voor het Nederlands team in 2006.

Eva de Goede boeken voor een evenement

Eva de Goede is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Eva inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Eva de Goede

Inmiddels is Eva de Goede in het Nederlands team een vaste waarde. Haar goede spel met de kenmerkende versnellingen is niet onopgemerkt gebleven. Velen zien in haar de toekomstig beste hockeyster ter wereld. Ze passeert met veel gemak een tegenstandster en is daardoor in staat om aanvallend een beslissende actie te maken. Vaker als aangever dan als afmaker.

Olympisch goud

In haar jonge carrière heeft Eva de Goede inmiddels al meerdere prijzen gewonnen met het Nederlands team. Zo is ze inmiddels tweevoudig Europees kampioen en heeft ze al twee Olympische gouden medailles in haar prijzenkast hangen.

Eva de Goede boeken
Eva de Goede boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button