Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Euvgenia Parakhina boeken

Euvgenia Parakhina boeken

Euvgenia Parakhina boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Euvgenia Parakhina of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Euvgenia Parakhina is een in Nederland wonende en werkende professionele danseres / choreograaf die bekend werd door haar vaste bijdrage aan de populaire RTL 4 dansprogramma’s ‘Dancing With The Stars’ en ‘So You Think You Can Dance’.

In 1994 kwam Euvgenia, dank zij een uitwisselingsprogramma van het conservatorium, voor het eerst naar Nederland. Daar leerde ze Peter Bosveld kennen en hij werd haar vaste danspartner. Na twee maanden trainen dansten ze hun eerste wedstrijd. Ze werden 8-voudig Nederlands Kampioen Classic Showdance, Standard en 10-dansen en behaalden de finale van de officiële wereldkampioenschappen Classic Showdance 2006. Sinds de komst van ‘Dancing with the Stars’ in 2005 traint Euvgenia ieder seizoen een bekende Nederlander met wie zij dan in het programma danst. Ook begeleidt en traint ze wedstrijdparen en verzorgt zij shows, presentaties en workshops op diverse evenementen.

Euvgenia Parakhina is te boeken voor:

• Dance workshops

• Flashmob on demand

• Presentaties

Dance workshop – Yes, you can!!

Samen met haar vaste danspartner leert Euvgenia uw gasten in slechts 45 minuten de fijne kneepjes van de dans in een echte dansstudio. U wilt een workshop in een door u gewenste locatie? Euvgenia geeft uw gasten het ‘Fame’ gevoel! Het motto is: Even you can dance! Tevens mogelijk: presentatie i.c.m. deze dance workshop.

The latest hit: Flashmob on demand!

Wilt u een heuse flashmob laten instuderen? Euvgenia, zal, samen met 2 finalisten van ‘So You Think You Can Dance’, uw gasten meeslepen in een flitsende flashmob op maat! Tevens mogelijk; presentatie i.c.m. ‘Flashmob on demand’.

Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een (openbare) plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. De eerste flashmob werd in mei 2003 georganiseerd in de New Yorkse wijk Manhattan door een redacteur van het blad Harper’s Magazine, Bill Wasik. In augustus van datzelfde jaar waaide het fenomeen over naar de rest van de wereld.

Een van de eerste flashmobs in ons land was die in Rotterdam in 2003. Enkele tientallen deelnemers staken plotseling een paraplu op en hielden die twee minuten hoog, ook al viel er geen druppel regen. Flashmobs zijn steeds vaker gelinkt aan een organisatie of een statement.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button