Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » European ClassicRockShow boeken

European ClassicRockShow boeken

European ClassicRockShow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor European ClassicRockShow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

The European ClassicRockShow !!
…lekker meezingen op de hits van de jaren ‘80 en ’90 ?…

De bakermat van de moderne rockmuziek ligt feitelijk in de eind jaren ’70 en jaren ’80. Vele rock-klassiekers, waar jong én oud nu nog steeds enthousiast van wordt, stammen uit die tijd. En wat is er mooier voor dit jonge én oudere publiek dan al deze fantastische rocksongs in concertuitvoering voorgeschoteld te krijgen door een groepje professionele, virtuoze muzikanten die tevens hun muzikale roots terugvinden in deze muziek. Vul dit vervolgens in met een indrukwekkende lichtshow en een perfecte hifi ‘Wall of Sound’, en … klaar!… the European ClassicRockShow.

Bekende gezichten uit de bekendste coverbands van de afgelopen 15 jaar hebben begin 2011 de handen ineen geslagen en elkaar gevonden in deze sublieme Classic Rock Show. Uit een lange lijst van rockklassiekers selecteerden zij de allerbeste songs. Bij het samenstellen van het repertoire bleek al snel dat er wel bijna drie volledige repertoirevullingen gecreëerd konden worden met al deze klassiekers. Er ligt dus nog genoeg ‘op de plank’ voor verdere variatie in het repertoire in de toekomst.

In een boeiende en vloeiende performance waan je je op het ene moment bij een live concert van Foreigner of Toto en het ander moment bij Van Halen of Marillion. Je zult oren en ogen tekort komen bij de European ClassicRockShow! Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, héél veel, opzwepende, meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

De European ClassicRockShow is een belevenis van 1 x 60 minuten en 1 x ruim 75 minuten die je moet meemaken, en die je graag daarna nóg wel een keer wilt meemaken.

De bezetting van The European ClassicRockShow:

Leadzang: Leon Beelen (Go To The Max)

Gitaar: Ralf ‘Ralle’ Rudnik (Montevideo)

Gitaar: Henk Maas (Santa Rosa)

Keyboards: Willem Vogels (Santa Rosa)
Basgitaar: Mauricio Guerra Lopez (Caz)

Drums: Jusso Whistler (Boriss)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button