Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Eugenie boeken

Eugenie boeken

Eugenie boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Eugenie of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eugenie groeide op in een muzikale familie. Haar moeder zong en speelde gitaar en haar vader was een echte jazzliefhebber.

Van kleins af aan ging ze samen met hem alle jazzfestivals af en stond ze te swingen op muziek van Count Basie, Duke Ellington, Pee Wee Hunt en Sarah Vaughn.

Later leerde ze op het North Sea Miles Davis, Erikah Badu, Tania Maria, Toots Thielemans en vele andere topartiesten kennen.

Eugenie heeft zich vooral laten inspireren door krachtige, eigenzinnige vrouwen als Bette Midler, Madonna, Billy Holiday, Angie Stone, Erikah Badu, Tania Maria, Chaka Kahn en Tina Turner.

“SOUL “in de breedste zin van het woord staat voor haar voorop.

Op haar eigen wijze zet zij dit voort in haar teksten, zang, composities en performance.

Eugenie: “Het perfect na kunnen spelen en zingen van bijvoorbeeld Chaka Kahn of Billy Holiday is niet zo eenvoudig. Beiden vereisen een combinatie van pittige zangtechniek,tekst- interpretatie en vooral inlevingsvermogen. Ik wilde als het ware in hun huid kruipen en hun emoties voelen.

Na vele jaren van ervaring in binnen- en buitenland in diverse muziekstijlen zoals: Cubaans, Soul, Jazz, Funk en Easylistening heeft zij sinds enkele jaren haar eigen muzikanten om haar heen vergaard.

Eugenie is een rasartieste die met een enorme overgave, dynamiek en soul speelt, zingt en performt. Solo, trio of met gasten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button