Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Esther Vergeer boeken

Esther Vergeer boeken

Esther Vergeer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Esther Vergeer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Esther Vergeer (Woerden, 18 juli 1981) is een Nederlands rolstoeltennisster en voormalig rolstoelbasketbalster die vanaf 1998 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis bezet. Ze is bovendien ongeslagen in het enkelspel sinds januari 2003. Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, werd vijf maal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008. Op 14 januari 2013 werd Esther Vergeer door waarnemend burgemeester Jan Waaijer benoemd tot de eerste ereburger van Woerden. Op 12 februari 2013 maakte Vergeer bekend dat ze met tennis stopt, nadat ze na de Paralympics in 2012 niet meer had getraind.

Esther Vergeer is o.a. te boeken als:

Spreker

Esther Vergeer lijkt geboren voor public speaking. Ze heeft een goede uitstraling, ziet er goed uit en kan zich goed verwoorden. In haar sport heeft ze een ongekende serie zeges aan elkaar geknoopt. Ze veroverde tot nu toe zes Paralympische medailles (5 x goud en 1 x zilver), is al jaren achter elkaar wereldkampioen en heeft elk groot toernooi op haar naam geschreven. En dan is er die andere kant: de uitdaging die haar handicap met zich meebrengt. Op een toegankelijke, heldere en universeel inspirerende manier verweeft Vergeer haar succes, haar dromen & drempels en de manier waarop zij er mee omgaat tot een boeiend verhaal. Het verhaal van een buitengewoon succesvol persoon, die gewoon een positieve, oer-Hollandse meid is gebleven.

Presentator

Een rol die Esther Vergeer goed past, is die van presentator. Haar manier van spreken is helder. Haar uitstraling ontwapenend sterk. En de manier waarop ze contact maakt met mensen altijd positief. Een prettig mens om mee te werken. Op een natuurlijke en ontspannen manier leidt zij uw event, congres, open dag, (product)introductie, themadag of bijeenkomst in goede banen.

Voorzitter

Van nature is Esther Vergeer een goede, geconcentreerde en geïnteresseerde luisteraar. Ook spreken en presenteren gaan haar soepel af. Haar opleiding Management, Economie en Recht (MER) en praktijkervaring hebben haar vaardigheden en talent op dit vlak verder versterkt. Vergeer treedt voor congressen, symposia of bij andere bijeenkomsten en events graag op als discussieleider of als forum-, panel- of dagvoorzitter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button