Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Esther Schouten boeken

Esther Schouten boeken

Esther Schouten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Esther Schouten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Esther Schouten is niet iemand die voor de makkelijke weg kiest. Ze durft uitdagingen aan te gaan en zich 100% in te zetten voor een gesteld doel.

In haar jeugd koos de geboren Wognumse al voor een niet alledaagse sport, het boksen. Haar profdebuut maakte ze in 1997. Al snel bleek Esther Schouten over bovengemiddeld talent en de juiste motivatie te bezitten. In 2001 werd ze Europees Kampioene en in 2002 Wereldkampioene. Haar prestaties zorgde er zelfs voor dat ze in 2005 full time haar sport kon beoefenen.

Twee jaar later ging het echter mis. Er werd Lymfeklierkanker bij Esther Schouten vastgesteld. Vier chemokuren en vijftien bestralingen later werd ze genezen verklaard. Niemand dacht aan een comeback. Esther was echter vastberaden om weer volledig voor het boksen te kiezen. Ze zette alles op zij en trainde twee jaar onafgebroken in Duitsland. Ze was onzeker of ze weer op haar oude niveau terug kon keren, maar uiterst gemotiveerd om er alles uit te halen. In juli 2009 wist ze het onmogelijke te presteren. Ze wist de wereldtitel wederom te heroveren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button