Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Esteban boeken

Esteban boeken

Esteban boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Esteban of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Esteban van der Wolf neemt deel aan het Groninger Studenten Cabaret Festival, behaalt daar de finale en krijgt ook de Margreet Dolman Aanmoedingsprijs. Ook redt hij de wereld als presentator bij 6pack (MTV) en presenteert hij op de meest uiteenlopende gelegenheden; van Kunst‐festival en Culturele Zondag tot aan De Dag van de VN toe.

Esteban boeken voor een evenement

Esteban is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Esteban

Esteban van der Wolf is cabaretier, presentator en acteur. Na zijn afstuderen aan de toneelschool in Utrecht werkt hij als ambassadeur van de Nationale Jeugdraad mee aan de Geweldig Talent‐campagne. Esteban presenteert, cabaretteert en is te horen op de radio met de bedoeling jongeren te laten zien dat iets geweldigs doen voor een ander niet eens zo moeilijk is.

Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe cabaretprogramma: ‘7 Dagen goed slapen’ en opereert hij als komisch duo met Milo Zipson onder de naam ‘De Zorgverzekeraars’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button