Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Estavana Polman boeken

Estavana Polman boeken

Estavana Polman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Estavana Polman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Estavana Polman werd bekend als handbalster en maakte in 2023 haar debuut als presentatrice bij SBS6 in het derde seizoen van ‘Beter Laat dan Nooit’. In het programma reist ze samen met Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend naar onder andere Zuid-Korea, Cambodja, India en Nepal.

Estavana Polman boeken voor een evenement

Estavana Polman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Estavana Polman

Estavana Polman begon haar carrière bij de HandbalAcademie Papendal in Arnhem. Ze debuteerde in 2010 in het Nederlands team en werd een jaar later met Jong Oranje tweede tijdens het Europees Kampioenschap Handbal tot 21.

Internationale handbal carrière

Daarna speelde ze in Denemarken voor Sonderjyske en Team Esbjerg, met wie ze in 2016 het kampioenschap in de Deense competitie won.

Met het Nederlandse team nam Estavana deel aan de WK’s in 2011, 2013 en 2015. Daarmee bereikte ze in 2015 de finale van het WK. Nederland werd uiteindelijk tweede, na verlies van Europees en olympisch kampioen Noorwegen.

Estavana Polman speelt tegenwoordig bij de Roemeense topclub Rapid București.

Estavana Polman boeken
Estavana Polman boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button